Tension jerawat dan parut banyak sangat.Jangan bimbang klik sini jika nak lawa
Powered by MaxBlogPress  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Posts Tagged ‘tips besar payudara’

Bust up terbukti berkesan membesarkan payudara

Friday, January 10th, 2014
As salam
Pada post kali ini kak zu nak berkongsi testimonial seorang pelanggan kak zu yang diterima melalui email semalam tentang keberkesanan Bust Up Kapsul dalam membesar dan mennegangkan payudara.
Apa yang “best” suami yang belikan untuk isteri tersayang dan begitu teruja dengan kean bust up yang pada mula-mula ragu-ragu akhir berjaya dan tersenyum gembira
Di mana ada kemahuan disitu ada jalan
Dibawah ini kak Zu attach testimonial tersebut
Daripada 34B cup naik kepada 40B cup
bust-up-testimonial
bust
Berminat dengan bust up sila rujuk——> sini



Testimonial thanyaporn diterima hari ini

Tuesday, April 20th, 2010

Salam sejahtera,Kak zu kongsi satu lagi testimoni thanyaporn yang diterima hari ini melalui email.Bukan hanya payudara tegang dan besar tapi kulit dan punggung pun cantik.

Kak zu dah scrrenshot kan supaya lebih real. Klik gambar unutk paparan yang lebih jelas dan besar

testimonila-thanyaporn-breast12



Soalan lazim tentang SSQ Set

Monday, December 14th, 2009

ssq1-n-21

Salam sejahtera.

Minggu ini Kak Zu dihujani banyak pertanyaan tentang Set SQQ yang semakin hangat dan popular kerana keberkesanannya membesarkan,menegangkan payudara.

Dibawah ini kak zu akan jawab dan update segala pertanyaan tentang SSQ ini di post ini agak senang untuk buat rujukan

1. Bagaimanakah cara makan Set SSQ?

5-15 titikĀ  ssq1 dicampur dengan 1/2 cawan air suam 3 kali sehari

5-15 titik ssq1 dicampur dengan 1 cawan susu atau soya high calcium 3 kali sehari.

2. Bilakah waktu yang sesuai makan SSQ?

Makan ketika perut kosong. Jika sudah makan,biar 30 minit makan hadam baru makan set ssq

3. Boleh makan set ini serentak?

Boleh, tiada masalah

4. Boleh makan set ini ketika datang bulan?

Boleh,malah SSQ juga berkesan merawat senggugut

5. Adakah set SSQ ini sesuai untuk semua orang?

Ya sesuai, pastikan umur dlm 19 thun keatas

6. Adakah Set SSQ ini selamat?

Ya,selamat kerana produk ini base herba 100%

7. Adakah set SSQ ini mendapat kelulusan KKM?

Persediaan homeopaty tidak perlu KKM kerana tidak tertakluk dibawah akta kawalan racun 1952

8. Adakah set SSQ ini berkesan?

Berkesan jika diambil dengan cara yang betul dan istiqamah

9. Apakah ada pantang?

Pantang pada majornya tiada, cuma elakkan merokok, cafein.jika mahu minum kopi dan teh jarakkan 30 minit selepas ambil SSQ supaya kesan lebih cepat.

10. Berapa lamakah kesan ssq dapat dilihat?

Biasanya dalam masa 2 minggu keatas. Ada yang dalam masa 4 hari sudah dapat. Ini bergantung pada tubuh badan kita menerimannya.Ada yang cepat dan ada yang lambat.

Mengapa SSQ begitu selamat dan berkesan

Thursday, November 19th, 2009

ssq1-n-21

Set SSQ begitu selamat kerna ia diproses dengan kaedah homeopathy dan bebas kesan sampingan.SSQ juga bertindak menegang dan membesarkan payudara secara alami.Oleh itu kandungannya yang selamat dan salah satunya herba adalah bunga winter lover bertindak secara aktif memulihkan tisu dan kelenjar mamary serta memberi keanjalan dan memperbaiki dan memulihkan sel-sel disekitar payudara.

Artikel lanjut tentang SSQ ini anda boleh baca pada post terdahulu. info lanjut boleh dapatkan di zuzila.com

Testimonial thanyaporn lagi

Monday, October 26th, 2009

Salam sejahtera.

Hari ini Kak Zu terima email lagi tentang keberkesanan thanyaporn dalam masa 2 minggu sahaja. Terimakasih pada ainon yang sudi kongsi berita gembira. Sebagai pembakar semangat yang lain kak zu buat dalam bentuk print screen. Klik sini untuk besarkan gambar jika tidak nampak..klik sini

testimonialainon


Pelancaran produk SSQ1 dan SSQ2

Friday, October 9th, 2009

ssq

Pelancaran produk SSQ1 dan SSQ2 breast enlargement menggunakan teknologi homeopahty. Bebas kesan sampingan. Mengandungi bunga winter lover, osnosmodium.false gromwel dan pelbagai persediaan homeopathy.

SSQ1 dan SSQ2 dapat memadat dan menegangkan payudara yang kendur.Ia juga dapat membesarkan payudara yang kecil. Kadar keberkesanan yang tinggi.

Aturan makan

SSQ1 digunakan sebanyak 15 titis dicampurkan dengan 1/4 air. 3 kali sehari sebelum makan.

SSQ2 digunakan sebanyak 15 titis dicampurkan dalam susu. 3 kali sehari sebelum makan. Jika tidak minum susu boleh guna air suam.

Dibawah ini ada beberapa testimonial daripada beberapa orang yang telah mencuba.

1. Hamimah - Dungun

Saya punya payudara mula mengeras,tegang setelah 12 hari menggunakan SSQ1 dan SSQ2. Memang rasa teruja. Saya akan teruskan dan sekarang ni 34B cup penuh.

2. Nurhanisa - Puchong

Setelah mengamalkan SSQ1 dan SSQ2 selamat 3 minggu payudara rasa tegang,padat dan mengeras.Pakaian dalam saya terpaksa ditukar kerana dah ketat. Sungguh hebat.

Stok terhad, siapa cepat dia dapat. 1 set mengandungi 2 botol dan boleh digunakan selama 25-30 hari.

Thanyaporn berkesan untuk payudara montok,besar

Tuesday, September 29th, 2009

Salam sejahtera.

Kepada siapa yang kurang yakin tentang thanyaporn ini.Kak zu paste 2 screenshoot email yang diterima daripada 2 ahli newsletter. terimakasih banyak buat intan dan ela kerana sudi berkongsi kejayaan anda

Ada banyak lagi testimonial yang diterima nanti kalau sempat kak zu upload semua.

tn_intantestimonial

tn_testimonialela

Membesarkan payudara dengan berkesan

Sunday, April 5th, 2009

breast besar dan tegang” Kalaulah payudara aku besar dan tegang macam artis hollywood tu kan best” Itu lah kata-kata yang terdengar dicuping telinga ku semasa menghampiri butik kecantikan. Dua orang remaja sedang rancak bercerita tentang produk kecantikan untukmembesarkan payudara.Sehingga orang lain yang lalu lalang tidak diendahkan.

Ramai pelanggan bertanya produk mana yang paling berkesan? Jawapannya agak sukar untuk diberikan. Ia bergantung kepada keadaan dan tubuh badan seseorang samada dapat menerima kesan keberkesanan sesuatu produk dengan cepat.

Melalui pemerhatian selama bertahun-tahun dalam bidang kecantikan wanita. Pelbagai produk payudara telah dijual tetapi,tips yang dapat dikongsikan disini ialah produk berasaskan mirifica adalah yang paling cepat kesannnya berbanding produk lain. Mungkin kenyataan ini agak meragukan, tetapi berdasarkan feedback,ramai yang telah mendapatkan hasilnya. Apa kata pembaca blog ini meninggalkan komen diruang komen.Mungkin kita boleh berkongsi tips dan pengalaman. Sila tinggalkan komen anda. Saya bersedia menantikan komen anda.

Blog Widget by LinkWithin