Tension jerawat dan parut banyak sangat.Jangan bimbang klik sini jika nak lawa
Powered by MaxBlogPress  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Posts Tagged ‘pejalkan payudara’

Testimonial terbaru ssq + trigonella plus

Sunday, February 26th, 2012

Salam sejahtera

Bawah ini Kak Zu capture satu testimonial yang Kak Zu terima pagi tadi melalui email daripada seorang pelanggan yang berhasil mengamalkan ssq liquid dan trigonella plus. Nama dan email dirahsia demi menjaga privacy

Klik pada gambar untuk paparan lebih jelas

testimonial-ssq-dan-trigonella-plus



Mirifica extra faster effect besar dan pejalkan payudara

Wednesday, October 19th, 2011

pueraria-mirifica1

Salam pada semua pembaca blog Kak Zu

Artikel kali ini Kak Zu akan mengulas mengenai kebaikan mengambil mirifica extra. Kebanjiran produk berasaskan mirifica buat masa sekarang menyukarkan kita membuat pilihan samada produk yang dipasarkan itu benar-benar sesuai dengan tubuh badan kita dan juga memastikan kandungan mirifica asli 100%.

Mirifica extra strenght atau dikenali dengan faster effect adalah produk yang tulen dan asli kandungan mirifica seratus peratus. Estrak pueraria mirifica 100% adalah penting untuk mendapatkan kesan yang segera dan cepat untuk penjagaan kecantikan payudara serta memejalkan payudara yang kendur. Mirifica sebagaimana yang kita ketahui adalah herba yang berfaedah untuk kencantikan bukan sahaja payudara tetapi kesihatan kulit,kuku,rambut dan sebagainya.

Mirifica extra sudah dikaji bukan sahaja oleh ahli herba tetapi juga pakar dalam bidang botani serta telah diuji dimakmal adalah herba yang bebas kesan sampingan. Malahan mirifica extra strenght terbukti sebagai agen anti kanser. Oleh itu penggunaan herba ini adalah selamat.

Tumbuhan ini yang terdapat di Thailand dan sempadan Burma adalah tumbuhan yang semulajadi yang mempunyai pelbagai fungsi. Oleh itu bagai wanita yang mengalami pra monopause dan sudah monopause juga baik mengambil mirifica extra strenght ini.

Mirifica extra strenght telah terbukti berkesan untuk mencantikkan payudara seperti memberi keanjalan,membesar dan memontokkannya. Melalui ribuan testimonial telah membuktikan mirifica extra strenght ini cukup baik untuk kesihatan payudara wanita

Mirifica sesuai untuk ibu-ibu lepas bersalin yang mengalami pengenduran payudara. Berkesan juga menjaga hubungan intim dengan memulihkan semula keupayan alat genital dan reproduksi.

Maklumat lanjut anda boleh dapatkan disini..sila klik





Testimonial terbaru SSQ

Tuesday, May 3rd, 2011

Dibawah ini kak zu capture salah satu email daripada pelanggan yang mengamalkan SSQ. Customer ini telah menggunakan pelabagai produk pembesaran payudara dan berpuas hati dengan hasil SSQ

Sila pada gambar unutk besarkan jika kurang jelas

testimonial-ssq-terbaru-2011-blog

Menegangkan,besar payudara dengan set SSQ

Tuesday, February 15th, 2011

set ssq dan cream ssq

Salam sejahtera

Ramai yang bertanya Kak Zu apakah cara yang selamat dan tiada kesan sampingan unutk menegang dan membesarkan payudara. Ramai juga bertanya jika saya dah punyai payudara yang besar tetapi hanya ingin menegangkannnya apa cara yang terbaik.

Pada artikel kali ini Kak Zu akan mengulas kebaikan SSQ unutk penjagaan dan pemeliharaan payudara. SSQ diramu daripada bunga winter lover, saw palmetto dan pelabagai ramuan lagi yang kesemuanya persediaan herba dan telah diproses melalui kaedah homeopathy yang sudah terbukti bebas kesan sampingan.

Boleh dikatakan SSQ ini adalah ciptaan homeopathy yang terkini dan selamat untuk mereka yang ingin memejal,menegang dan membesarkan payudara. Bunga winter lover pula berfungsi menganjal sel-sel dan kulit serta kelenjar mamary bertujuan untuk memelihara dan mencantikkan payudara

Kadangkala payudara yang kecil disebabkan oleh faktor genetik dan hormon.Kekurangan hormon akan merencatkan pertumbuhan payudara bagi sesetengah wanita.Oleh itu saw palmetto dapat memperbaiki keadaan dan situasi ini.

Adakah wanita yang sudah besar payudaranya boleh mengambil SSQ. Jawapannya boleh kerana SSQ ini fleksibel dan dia tidak akan membesarkan payudara yang memang sudah besar tetapi dia akan membaiki dan rebuild sel yang mati seterusnya menganjal dan menegangkan kembali payudara.

Antara testimonial yang diterima anda boleh rujuk dibawah

SSQ menegangkan payudara

Monday, November 15th, 2010

Salam sejahtera,

Sebagaimana yang kita ketahui, SSQ menegangkan payudara dengan amat berkesan sekali. Ini kerana ramuan dalam SSQ ini bertindak secara semulajadi menegangkan payudara.

Ramai yang mengadu pada kak zu bahawa setelah melahirkan anak ,payudara mereka mula mengendur. Banyak faktor yang menyebabkan perkara ini berlaku seperti kekuragan hormon dan keanjalan sel-sel kulit sudah mula mengurang.

Oleh itu jalan penyelesainnya adalah mengambil makanan tambahan unutk memperbaiki masalah kekurangan hormon ,keanjalan kulit dan faktor-faktor lain. Maklumat lanjut tentang ssq anda boleh dapat di sini

Coli ketat dan padat setelah ambil pueraria mirifica

Wednesday, September 22nd, 2010

raksa pueraria mirifica

Asalamulaikum Kak Zu, nak share pengalaman guna pueraria mirifica ini. Setelah satu botol habis guna mirifica ini. coli yang lama semua dah ketat dan sendat. Memang kena tukar coli lepas ni. Yang best tu payudara padat dan berisi. Hubby pun gembira dengan perubahan ini.

Sudah puas cuba pelbagai macam produk tapi kurang berjaya. Alhamdulillah setelah dapat nasihat dan cadangan daripada Kak Zu baru saya confident. Memang betul kata kak zu kita kena yakin dan istiqamah. Insyallah saya akan order lagi 2 botol. Ramai kawan-kawan pejabat nak cuba. Nanti saya emel lagi kak zu

Begitu antara petikan email yang kak zu terima.Memang kadangkala kita terdetik bahawa sudah puas cuba produk pembesaran dan pemejalan payudara tetapi tidak berjaya. Ramai yang bertanya dalam blog mana nak dapat produk ini.Boleh rujuk terus web zuzila.com

Blog Widget by LinkWithin