Tension jerawat dan parut banyak sangat.Jangan bimbang klik sini jika nak lawa
Powered by MaxBlogPress  

 

 

 

 

 

 


Posts Tagged ‘bintik hitam’

Merawat parut jerawat berlubang dengan remedy homeopaty

Monday, August 18th, 2014

Parut jerawat akan menyebbakan penampilan diri kurang keyakinan.Sudah puas menggunakan kaedah konvensional dan moden tetapi parut jerawat tidak juga sembuh dan hilang.Kini dengan rawatan alternatif menggunakan kaedah semulajadi jadi iaitu menggunakan kaedah homeopati begitu berkesan sekali merawat dan memudarkan parut jerawat.

Homeopaty sebagai mana yang kita ketahui bebas kesan sampingan kerana sejak ratusan tahun homeopathy telah digunakan unutk merawat penyakit kronik dan terbukti berkesan.Kini homeopathy melangkah setapak lagi dengan menghasilkan alternatif kosmetik kecantikan dengan rumusan semulajadi. Parut jerawat yang menyebabkan penampilan diri kurang yakin kini telah dapat dirawat dengan menggunakan kaedah homeopath.

Set terbaru skin forte unutk rawatan parut kini mendapat testimonial yang memberansangkan .Produk ini walaupun baru dilancarkan tetapi telah mendapat testimonial yang banyak.Salah satu melalui email dibawah

:

Jika tidak nampak sila klik pada gambar unutk dibesarkan

testimonial-bio-t3-skin-forte-parut

set-parut-bio-t3-skin-forte-blog

Produk ini terdiri daripada 3 produk asas iaitu terdiri daripada cream bio T3 , Cleanser dan biochemic.

Faedah 3 produk gabungan ini adalah unutk merawat masalah parut jerawat berlubang atau parut biasa

Perbezaan sebelum rawatan dan selepas rawatan dibuat

after-3-days2

selepas 3 hari

after-5-days

selepas 5 hari,jerawat dan parut semakin pudar

“Puan Linda yang berumur 32 tahun telah sembuh dari jerawat, tetapi kesan parut menyebabkan muka Puan Linda berlubang-lubang. Setelah mencuba beberapa produk akhirnya Puan Linda boleh tersenyum puas bila kulit mukanya kembali licin dan gebu selepas 30 hari mengguna set Bio-T3 Set Hapus Parut.”

Krim yang lembut, semulajadi dan berkesan untuk memudarkan parut jerawat dan parut akibat kecederaan. Set ini mempunyai remedei oral (makan) BC04. BC04 yang mempunyai homeocollagen akan membantu membekal protein dan nutrient ke  kulit dari bawah kulit.

Pemerhatian :

Pemerhatian yang dilakukan terhadap epiderm (kulit luaran) , yang telah dilakukan terhadap  hyperplasia yang jelas di lihat (pertumbuhan sel di organ atau tisu) di epiderm (parut yang jelas kelihatan dikulit) yang tidak dirawat,  akan menjadi normal atau bertambah baik selepas dirawat dengan Bio-T3 Scar Removal Cream yang disapu secara harian selama 2 minggu berturut-turut. Ini menunjukan Bio-T3 Scar Removal Cream adalah krim penghapus jerawat yang amat berkesan untuk menghasilkan dan membekal protein kepada kulit berparut dengan membina sel-sel baru.

Keadaan kulit luar (epiderm) yang lebih tersusun strukturnya selepas di rawat dengan Bio-T3 Scar Removal Cream. Ini menjadikan parut akan digantikan dengan sel kulit baru dan menghilangkan kesan parut tersebut.

Kesan Sampingan :

Tidak ada kesan sampingan yang dilaporkan, produk ini tidak menggunakan bahan kimia terlarang atau produk berasaskan haiwan

Cara mengguna :

Sapu dengan nipis ke kawasan parut. Urut dengan gerakan lembut untuk memastikan krim meresap ke kulit. Untuk parut baru 2-4 kali sehari dan 3-4 kali sehari untuk parut lama.
Ingredient:

Echinacea Q, Calendula Q, Sandalwood Oil, Collagen, Aloe Barbadensis, and Aqua.

1. BC04 Homeopathy Collagen

Cara mengambil BC04:Remedi oral/makan diperlukan kerana untuk membina tisu baru bagi menutup kesan parut lama atau parut berlubang akan mengambil masa yang lama jika hanya mengguna krim. Oleh itu BC04 akan membantu menggalakkan pertumbuhan sel-sel baru dan mempercepatkan proses menghapus parut.

4 biji dikemam/dihisap sewaktu perut kosong 3x sehari.

2. Non Foaming Deep Cleanser

Cara mengguna:

Cuci muka anda dengan air suam bertujuan untuk membuang kotoran yang menyebabkan pori-pori tersumbat dan juga membantu peredaran darah bergerak dengan lancar. Pastikan anda membilas muka anda dengan air biasa untuk menguatkan pori-pori anda semula. Berhati-hati, air yang terlalu panas atau terlalu sejuk akan merosakan kapilari.
Sapu Deep Cleanser ke muka dan tengkuk, ratakan dan bergerak (sapu) dari bawah ke atas. Bermula dari pipi, hidung dan kening urut dengan gerakan menolak ke luar. Biarkan Deep Cleanser selama beberapa minit untuk menyerap ke kulit, ini akan membantu Deep Cleanser untuk mengeluarkan kotoran, daki dan minyak, produk ini juga akan melembabkan kulit anda dengan formula yang lembut dan selamat. Bilas muka anda dengan air sejuk dan di ikuti air suam untuk memastikan kesemua cleanser telah dibersihkan

3. Bio-T3 Scar Free Cream

Bio-T3 Scar Free tidak berminyak dan cepat meresap ke dalam kulit. Ramai yang memberi komen tidak merasa apa-apa selepas 1-2 minit menyapu ke kulit muka. Ia sangat selesa untuk dibawa tidur.

Cara penggunaan:

Selepas mencuci muka,dan dilap kering-kering, ambil sedikt cream dan disapu secara putaran jam ke kawasan parut. Biarkan semalaman, jika anda mudah naik jerawat kerana pori terbuka, anda disarankan untuk mencuci muka sebelum tidur. Krim ini boleh disapu 1-2 kali sehari jika tidak berjemur dibawah sinaran matahari yang terik.
order klik sini



Set jerawat bio t3 skin forte

Monday, July 14th, 2014

set-jerawat-1

Seorang gadis remaja berumur 15 tahun, yang dibawa ibu bapanya untuk mendapat nasihat mengenai jerawat anak gadis mereka yang tidak pernah “settle”. Anak gadis pasangan pertengahan 40an itu berwajah cantik tetapi kulit mukanya agak kusam dan berminyak. Bertubuh langsing, pemalu dan cepat sensitif. Jerawat akan mula keluar dengan “meriah” sebelum kitaran haid. Selain dari itu gadis tersebut juga alami masalah haid tidak teratur.

Setelah meneliti simptom dan karekter gadis tersebut saya memberi ;

  1. Pulsatilla 30 untuk dimakan/dihisap 3x sehari sewaktu perut kosong selama 2 minggu dan stop selama 2 minggu dan sambung semula selepas 2 minggu.
  2. Set Hapus Jerawat Bio-T3 (seperti di gambar) – krim ini diperkaya dengan Vitamin-E, Kolagen dan Aloe Vera sebagai agen pelembab.

Hasilnya jerawat gadis tersebut telah kecut selepas 3 hari dan muka menjadi agak bersih selepas 7 hari. Selepas 30 hari muka gadis tersebut telah bebas dari jerawat. Selepas 30 hari pasangan tersebut membawa gadis tersebut berjumpa dengan saya semula dan kulit mukanya kembali bersinar, cerah dan gebu… malangnya dia tak sudi menyumbang gambarnya untuk dikongsi.

Susulan selepas itu saya memberi Feminex untuk membantu mengawal hormon agar kitaran haid gadis tersebut mengikut masa yang sepatutnya.

Set Hapus Jerawat – Bio-T3 For Acne With Collagen & Vitamin E

Bio-T3 For Acne – Set Hapus Jerawat

Set Bio-T3 For Acne mengandungi 3 produk yang dihasilkan dengan bahan homeobotanical homeopathy  yang berasaskan bunga-bungaan, buah-buahan, kolagen dan pati minyak yang bermutu tinggi. 3 produk tersebut ialah:

  • Acne Natural Treatment
  • Non-Foaming Deep Cleanser
  • Acne Lift On Gel

Kebaikan produk ini;

  • Selamat, semulajadi dan pantas bertindak
  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Melembabkan kulit secara semulajadi
  • Merawat dan mengecutkan jerawat
  • Menghilangkan parut baru
  • Mencerahkan kulit
  • Menjadi agen anti-penuaan, menghilangkan kedutan dan menjadikan kulit sihat dan bersinar

Cara mengguna set ini :

1. Bio-T3 For Acne Cream

Cara mengguna:

Sapu krim dengan rata ke semua kawasan yang dijangkiti jerawat, walaupun tanda (spot) jerawat sudah tidak kelihatan. Krim jerawat ini bertindak sehingga ke bawah permukaan kulit dan membantu untuk menghalang tanda baru dari terjadi. Krim ini digunakan selepas muka dicuci dengan Deep Cleanser atau sabun seperti Merry Gold atau Carmino Complexion Soap (CCS)

2. Non Foaming Deep Cleanser (tanpa buih)

Cara mengguna:

Cuci muka anda dengan air suam bertujuan untuk membuang kotoran yang menyebabkan pori-pori tersumbat dan juga membantu peredaran darah bergerak dengan lancar. Pastikan anda membilas muka anda dengan air biasa untuk menguatkan pori-pori anda semula. Berhati-hati, air yang terlalu panas atau terlalu sejuk akan merosakan kapilari.

Sapu Deep Cleanser ke muka dan tengkuk, ratakan dan bergerak (sapu) dari bawah ke atas. Bermula dari pipi, hidung dan kening urut dengan gerakan menolak ke luar. Biarkan Deep Cleanser selama beberapa minit untuk menyerap ke kulit, ini akan membantu Deep Cleanser untuk mengeluarkan kotoran, daki dan minyak, produk ini juga akan melembabkan kulit anda dengan formula yang lembut dan selamat. Bilas muka anda dengan air sejuk dan di ikuti air suam untuk memastikan kesemua cleanser telah dibersihkan.

3. Acne Lift On Liquid With Tea Tree Oil

Sangat berkesan untuk menghalang bacteria Propionibacterium acnes dari menyebabkan jerawat merebak dan mengecutkan jerawat.

Cara mengguna :

Selepas mencuci muka dengan Deep Cleanser, ambil kapas dan basahkan, picit Lift On Gel secukupnya ke kapas dan sapu ke seluruh kawasan yang dijangkiti jerawat. Boleh digunakan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam atau bila-bila masa diperlukan.



Fragaria untuk kulit putih dan gebu serta hilangkan jeragat

Monday, July 14th, 2014

fragaria

Set 3 remedi Sepia 200, Melasma Free dan FRAGARIA VESCA 30c (Set Jeragat SMF) adalah set jeragat Homeopathy yang hebat, ianya boleh diambil tanpa sabun Merrygold ini ialah kerana Fragaria vesca 30c mampu menghapuskan jeragat dan mencerahkan kulit didalam masa yang sama. Fragaria vesca 30c akan membantu Sepia 200 dan Melasma Free untuk mempercepatkan proses menghapus jeragat.

Gabungan mantap 3 remedi seperti berikut

  1. Sepia 200 amat efektif untuk rejunevasi hormon yang tidak stabil seperti membantu didalam masalah haid yang tidak teratur , pra-menopause dan menopause.
  2. Melasma Free amat efektif untuk memberi rejunevasi sistem saraf, melancarkan perjalanan darah dan membantu membekal oksigen secukupnya ke dalam darah.
  3. Fragaria vesca 30c sebagai suplemen nutrisi ke kulit. Fragaria vesca mengandungi lebi 20 bahan yang bermanfaat kepada tubuh dan kulit seperti potassium, vitamin-c, omega 3 fatty acid, gula, magnesium dan lain-lain lagi bahan seperi antioxidant untuk menghalang dari terjadinya kerosakkan sel. Fragaria vesca juga mempunyai manfaat yang tidak terhingga untuk gigi, gusi dan mulut. Pengambilan secara berkala Fragaria vesca juga mampu menghalang dari terjadinya batu (calculi) didalam organ seperti pundi kencing, buah pinggang dan hempedu.

Paling penting kesemua remedi ini selamat, tidak merbahaya dan tidak menjadikan anda ketagihan, Remedi Homeopathy disediakan didalam dos sangat kecil dan hampir tidak boleh dikesan oleh alat pengukur dimakmal. Malah ada yang menyifatkan remedi Homeopathy adalah temberang semata-mata kerana langsung tidak terkesan bahan yang terdapat didalam remedi homeopathy tetapi maklumbalas adalah sebaliknya… remedi homeopathy memang boleh diharapkan dan kesannya juga amat mengujakan kepada yang telah mencubanya.

Oleh itu tidak hairanlah jika kini trend telah berubah kepada pengambilan suplemen sintetik kepada suplemen Homeopathy untuk kecantikkan seperti mengatasi masalah jeragat, jerawat dan mencerahkan kulit.

Wanita yang berkulit cerah, gebu dan mulus seringkali mendapat perhatian, sama ada di alam akademik atau pun pekerjaan. Ini adalah lumrah alam, dan sebahagian besar lelaki akan memilih gadis yang berkulit cerah untuk dijadikan isteri.

Fragaria vesca 30c disediakan didalam bentuk cecair (seperti didalam gambar). Di dalam botol kaca yang disediakan “dropper” untuk memudahkan pengambilan. Mengikut kajian yang dilakukan oleh pakar-pakar Homeopathy, kulit akan kelihatan lebih cerah selepas 3 bulan. Walaubagaimana pun terdapat maklumbalas dari pengguna sebelum ini, kulit menjadi lebih cerah, sihat dan gebu selepas 30-60 hari. Keserasian diantara tubuh dan remedi juga memainkan peranan yang penting sama ada Fragaria vesca mampu memberi kesan yang cepat atau lambat .

Merawat masalah jeragat atau bintik hitam dengan semulajadi dan berkesan

Tuesday, June 3rd, 2014

manna dan salwa

Bagaimana Manna Bio Plus Probiotik (Probiotic) Menyumbang Kepada Kulit Yang Sihat?

Homeopathy secara amnya tidak menolak penggunaan krim dan sabun untuk merawat melasma atau jeragat tetapi lebih memfokus kepada rawatan dari dalam yang akan membantu menjadikan kulit lebih sihat secara total.

Oleh itu selain dari pengambilan Sepia 200 dan Melasma Free probiotik adalah salah satu bahan semulajadi yang sangat-sangat membantu menjadikan kulit cantik, sekata dan gebu.

Manna Bio Plus mempunyai konsep penyediaan yang hampir sama dengan kaedah homeopathy iaitu bebas dari bahan merbahaya seperti pengawet mahupun bahan kimia yang berjadual.

Manna atau Gums Arabic adalah bahan semulajadi berasal dari pokok akasia Senegalia (Acacia) senegal dan Vachellia (Acacia) seyal. Manna juga ada disebut didalam Al-Quran sebagai makanan dari syurga.

Hasil dari kajian Manna  merupakan hanya satu bentuk Fibre 100% serat yang terlarut di dunia. Ia merupakan sebahagian dari tumbuhan yang tidak mengandungi kalori, vitamin atau mineral tetapi ia sangat membantu menghilangkan bahan buangan berbahaya dari badan.

The World Health Organization (WHO) mendefinasikan probiotik sebagai “live microorganism”. Manna mempunyai  “live microorganism” yang akan membantu mempertingkat penghasilan bakteria baik di dalam tubuh. Sekiranya diambil secara pengawasan  dan dos yang sesuai, Manna Bio Plus akan berupaya membaiki system penghadaman yang lemah.

Bakteria baik akan menambah baik system penghadaman atau perut. Di mana didalam perut terdapat bakteria yang “baik” yang akan membantu penghadaman dan bakteria “jahat” yang akan menganggu kesihatan seseorang.

Manna mempunyai kesan probiotik yang sangat tinggi nilai perubatan.  Mengikut kajian dari beberapa makmal terkenal di seluruh dunia. Para saintis juga mengesahkan Manna mempunyai kesan serat pemakanan terlarut  tertinggi dikalangan semua tumbuhan semulajadi, kajian telah membuktikan dengan kuantiti berat yang sama, didapati:

Epal – 2.3% serat terlarut

Manna – 86.6% serat terlarut.

Kesan Bakteria “Baik” Untuk Kulit Yang Cantik

Bakteria baik akan membantu meminimakan atau menuetral kesan bakteria “jahat” yang akan menyumbang kepada sesuatu penyakit terutama penyakit kulit. Bakteria baik akan menambah baik kuantiti mineral yang akan regulasi system imun ke tahap yang sangat baik. Ini ialah kerana hati (liver) akan bekerja dengan lebih cekap menyahtoksik sengala toksik yang akan menjurus tubuh kita kepada masalah kesihatan terutama kulit.

Masalah kulit seperti jeragat dan jerawat berkait rapat dengan system penghadaman. Tidak memeranjatkan jika anda mempunyai masalah penghadaman tona kulit anda juga akan kelihatan tidak sihat, semakin sensitive, mengalami jeragat, jerawat dan kelihatan kusam.

Manna Bio Plus yang diperkayakan dengan Goji, kurma, madu dan Habatus Sauda adalah gabungan makanan semulajadi dari tumbuhan yang sangat hebat.  Tanpa pengawet dan disediakan oleh Herbalist yang bertauliah.

Dos Pengambilan dan Cara Menyimpan

Dos : 1 sudu the 2x sehari sebelum makan

Selepas dibuka botolnya, Manna Bio Plus perlu disimpan di dalam peti ais, ini ialah kerana Manna Bio Plus tidak mempunyai bahan pengawet.

Packing : Botol 220ml

SET JERAGAT M3 + JUS MANNA PLUS

HARGA PROMOSI RM160 SAHAJA DRP HARGA ASAL RM200.

ORDER SMS CODE M5 ke 0123400557

Jeragat musnah dengan formula biochemic homeopathy

Monday, May 19th, 2014
Bagus sangat ke remedi homeopathy ni?

Tidak ada satu pun ubat atau remedi di dunia yang boleh disifatkan sebagai sangat bagus. Ini pandangan saya kerana setiap ubat atau remedi ada kelebihan dan kelemahan tersendiri. Maka kadang-kadang kita perlu menganding ubat dan remedi di dalam satu masa untuk mendapat kesan terbaik.  Tetapi konsep perubatan homeopathy bukanlah bersifat “sniper” iaitu menembak tepat kepada masalah kesihatan seperti kebanyakkan ubat-ubat yang berkonsep “drug”. Sebaliknya remedi homeopathy menjadi “askar peninjau” yang mengenal pasti punca masalah dan akan bertindak merawat punca masalah tersebut. Tidak dinafikan kadang-kadang remedi homeopathy memang agak lambat, tetapi kesannya boleh diharapkan.

Ini bermakna jika merawat jeragat, bukan hanya jeragat sahaja yang dirawat tetapi remedi homeopathy akan merawat seluruh badan. Secara logiknya jika terjadi jeragat maka akan ada puncanya seperti masalah hormon yang menjadi masalah utama setiap wanita. Terjadinya jeragat pada seseorang wanita itu disebabkan oleh faktor mengandung, mengambil pil perancang dan hormone replacement therapy (HRT), di mana semuanya akibat masalah hormon. Selain dari faktor genetik, bangsa dan terdedah kepada sinaran matahari (UV).

Cara pengambilan terbaik Sepia 200 dan Melasma Free


Cara terbaik untuk “consume” kedua-dua remedi ini dengan mengguna kaedah selang-seli , kalau orang kampung saya kata “alternate”. Contohnya begini tidak semestinya di mulai dengan Sepia 200 atau Melasma Free. Jika anda bermula dengan mengambil Melasma Free contoh hari pada hari Isnin, esoknya hari Selasa Sepia 200 pula.
  • Isnin - 4 biji Melasma Free di kemam/hisap sebelum makan atau sewaktu perut kosong 3 kali sehari.
  • Selasa - 4 biji Sepia 200 di kemam/hisap sebelum makan atau sewaktu perut kosong 3 kali sehari.
  • Rabu - Melasma free, ulang langkah seperti di atas
  • Khamis - Sepia 200, ulang langkah seperti di atas
  • Jumaat - dan seterusnya sampai habis dan order yang baru hehe…
Disarankan untuk mengambil selama 90 hari berturut-turut untuk mendapat kesan yang terbaik

Makan nasi tetapi badan masih slim dan kurus

Monday, April 21st, 2014

Anda wanita susah kuruskan badan?

Wanita biasa susah kurus disebabkan sel lemak lebih banyak dan tepu berbanding lelaki.

Lelaki biasa punya kadar metabolisme lebih tinggi banding wanita.Otot massa yang lebih membuatnya lebih cepat bakar kalori banding wanita

Mesti tensionkan?

Jangan bimbang ramai dah kurus dengan cara ini.

Tak perlu sekat makan dengan tidak makan nasi dan sebagainya tapi masih boleh pecah lemak-lemak hodoh di badan.

Penemuan baru dalam kaedah pelangsingan badan melalui pengambilan suplemen (3M) Membakar, Menyekat & Mengekalkan.

Produk pelangsingan dengan teknologi terkini. Dihasilkan di Switzerland oleh syarikat farmaseutikal SwissPharma.

Selamt dan bebas kesan sampingan

6cm Lipo Thyn.

Bahan-bahan utama dari sumber semulajadi yang digunakan untuk menghapuskan lemak.

1. Rumpai laut Wakame – membantu membakar lemak di dalam sel.

2. Asid sitrik hydroxy – sumber dalam Garcinia ekstrak untuk menghalang pengumpulan lemak di dalam badan.Mengurangkan selera makan. Tiada kesan sampingan kerana ia adalah herba semula jadi dan boleh mengawal metabolisme.

3. Ekstrak daripada ‘White Kidney Bean’ berupaya menghalang kanji makanan dan gula yang kita makan dari diserap terus tetapi masih menggunakan sebahagian tenaganya.

.4 Ekstrak Kaktus – kaya dengan serat. Ia mempunyai ciri-ciri khas yang akan memerangkap lemak daripada bahagian atas perut dan menyingkirkannya dari badan secara semulajadi. Sistem perkumuhan dipertingkatkanseterusnya mencegah pengumpulan bahan buangan dengan mengurangkan potensi masalah usus.

5. Placenta Salmon – membina kolagen kepada badan untuk menyuburkan dan menegangkan kulit agar kelihatan lebih muda, berseri dan tidak kering.

6. Capsicum – Ekstrak lada membantu untuk mengurangkan berat badan. Mengurangkan pengumpulan lemak di bahagian-bahagian yang berlainan di badan dengan memecahkan lemak lebih cepat daripada biasa.

Mempercepatkan kesan metabolisme secara semulajadi.

Kesan Utama 6cm.

Menyekat – Menyekat lemak dan tepung masuk ke dalam badan.

Membakar – Membakar memakan lemak yang terkumpul di dalam badan.

Mengekalkan – Diperbuat dari bahan-bahan yang boleh mengekalkan keseimbangan pengumpulan lemak supayaberat badan tidak naik secara mendadak selepas berhenti pengambilannya.Lemak di lengan dan pinggul saya dikurangkan, ya! kulit pun tegang. Bukan anda sahaja boleh merasainya, malahorang-orang di sekeliling anda pun akan perasan. Kulit yang berseri dan halus. Tiada lagi kesan ‘Yo-yo’ selepas anda berhenti mengambilnya.

Setiap botol mengandungi 30 kapsul.

Bahan-bahan:Alpha lipoic Acid, Beta Glukan, Cactus Extract, Capsicum (Cayenne), Chitosan, Kromium, Fucoxanthin (EkstrakKelp), Garcinia Extract, L-Carnitine L-Tartrate, Orlistat, Salmon Placenta Extract. White Kidney Bean Extract.

Cara pengambilan: satu tablet sehari, 30-60 minit sebelum sarapan pagi dan minum sekurang-kurangnya 8 gelas air setiap hari.

6cm ideal bagi orang-orang yang mempunyai masalah berat badan seperti lebihan lemak di bahagian perut, lengan dan paha. 6cm memang berkesan dan selamat.

Sudah ramai yang puashati dengan 6cm untuk membantu mengekalkan bentuk yang cantik sepanjang masa.

Masalah berat badan dan perut berlemak

Tuesday, March 18th, 2014

Di bawah ini kak zu nak share testimonial daripada customer yang mengambil 6cm

6cm terbukti berkesan menurunkan berat badan dengan berkesan dan bebas kesan sampingan

6cmtestimonial

Jeragat dan cara merawatnya dengan berkesan

Sunday, March 9th, 2014

Testimonial pengambilan sepia 200 dan melasme free

image

image

Semua jeragat dapat dirawat secara berkesan dengan remedy homeopaty dan biochemic secara berkesan dan bebas kesan sampingan.

Sepia 200,melasme free adalaj remedy rawatan dalaman yang berkesan untuk masalah jeragat yang sukar sembuh

Testimonial masalah jeragat dan cara rawatan berkesan

Sunday, March 9th, 2014

Pil 6cm

Friday, February 21st, 2014

ubat-slim-dan-kurus-berkesan

Ramai orang bertanya kepada Kak Zu untuk nasihat mengenai pemakanan dan kehilangan berat badan , dan Kak Zu melihat bahawa begitu ramai orang masih berpegang kepada kepercayaan lama dan tidak berjaya tentang makanan , pemakanan dan berat badan. Kak Zu fikir kita meletakkan terlalu banyak amanah dan pendapat orang lain apabila kita perlu bermula beralih kepada diri kita sendiri. Dengar apa yang orang lain katakan , tetapi memilih dan memilih apa nasihat kerja-kerja untuk anda. Satu perkara yang saya tahu pasti adalah bahawa kehilangan berat badan bukan sejenis satu saiz untuk semua benda.

Walaupun Kak Zu tidak mengikut mana-mana set peraturan , terdapat tema yang sama yang berlaku hingga ke hari ini apabila ia datang kepada bagaimana  pendekatan makan , dan ia berpusat di akal . Ia telah membawa kepada saya mengurangkan berat badan dan mendapatkan kesihatan dengan cara itulah seimbang , sihat , semula jadi , mampan dan yang paling penting , menyeronokkan .

1. Kak Zu tidak mengira kalori.

kak Zu boleh memberitahu anda bahawa Kak Zu telah tidak dikira kalori sekali sepanjang perjalanan ini penurunan berat badan. Jika donat dan sekeping buah-buahan boleh mempunyai jumlah kalori yang sama , bagaimana boleh ini mungkin menjadi cara yang betul untuk pergi tentang mengurangkan berat badan ? Matlamat saya bukan untuk melihat nipis ; ia menjadi sihat dan makan makanan berkhasiat.

2. Kak Zu makan karbohidrat. Banyak daripada mereka .

Masih hingga ke hari ini orang bertanya kepada saya jika Kak Zu makan karbohidrat. Ya, sudah tentu Kak Zu lakukan. Itu adalah satu kegilaan bodoh bermula beberapa tahun yang lalu, dan ia tidak masuk akal sama sekali. Anda perlu karbohidrat untuk hidup. Tidak, Kak Zu tidak makan kek, kuih dan pai sepanjang masa, tetapi karbohidrat sihat? Setiap masa.

3. Kak Zu tidak pernah menggunakan istilah diet biasa seperti ” hari menipu . ”

Hari yang menipu ? Apakah yang juga bermakna ? Kak Zu tuntuk berasa bersalah mengenai keputusan yang saya buat . Jika Kak Zu makan sesuatu yang bukan perkara yang terbaik untuk Kak Zu , kak Zu berfikir secara positif. Kak Zu tidak menyesal dengan keputusan atau rasa bersalah.

4. Kak Zu snek apabila lapar.

Sesetengah orang mengatkan tidak pada makanan ini. Anda boleh makan tetapi hendaklah tahu had dan batasan.

5. Elakkan stress

Elakkan stress dan tekanan.Ini akan membuat anda akan gembira dan ceria

Blog Widget by LinkWithin