Tension jerawat dan parut banyak sangat.Jangan bimbang klik sini jika nak lawa
Powered by MaxBlogPress  

 

 

 

 

 

 


Archive for the ‘Produk’ Category

Hapuskan benjolan lemak diperut anda

Saturday, November 22nd, 2014

Tahukan anda dengan 6cm detox slim daripada  SWISS Pharma Lab anda akantubuh badan yang langsing dan tiada benjolan hodoh diperut,punggung,peha dan tempat-tempat lain. Ini kerana 6CM detox slim diformulasi untuk menyingkirkan toksin dalam tubuh badan seperti dihati dan usus.

Pengambilan 6cm detox slim tidak menyebabkan anda kerap ke tandas kerana formulasi bebas daripada bahan laxative dan ini tidak menganggu keselesaan anda.

Tahukah anda mengapa berat badan anda tidak turun walaupun sudah bersenam dan mengamalkan diet sihat serta pengambilan ubat-ubat diet?

Jawapannya cukup mudah.Sistem badan anda dibanjiri toskin yang tersimpan dalam hati dan usus.Oleh itu penyingkiran toksin adalah penting untuk menurunkan berat badan anda.Kandungan green tea ,grape fruit berfungsi menyingkir toksin yang bersarang dihati anda.Manakala beta glucan,citrin,chia seed,fabenol menyingkir toksin dalam badan dan sistem usus anda

Citrin juga menghalang pengumpulan lemak dan l carnintine pula membakar lemak terkumpul walaupun ketika anda sedang rehat dan tidur.

Kini dengan promosi pelancaran. Kami menawarkan 30 kotak pertama dengan harga RM130 sahaja daripada harga jualan sebenar RM180. Anda jimat sebanyak RM50

Rebut segera tawaran ini. Cara belian rujuk sini —-> Klik sini atau klik button dibawah

button

Masih kurang yakin?

Masukkan nama dan email dibawah dan kami akan berikan info lengkap berserta dengan kupon diskaun.

Masukkan nama dan email untuk terima tips bakar lemak 3 kali ganda dan kupon diskaun

We respect your email privacy

Powered by AWeber Email Marketing Services

6cmdetox5

6cmdey

6cmdetox6

ENGLISH
6cm DETOX SLIM
Another Quality Weight Loss Supplemet From SwissPharma Group
Watch The Reduction In Your Body Weight As Early As 7 Days Only…
Cleanse * Slim * Healthy
With 6cm DETOX SLIM you can safely promote successful diet by:
Cleanse – Effective Detoxification & Better Digest System
Slim – Reduce Fat & Carbohydrate Absorbtion, Food Craving & Appetite
Healthy – Perfect Shape And Ideal Weight
Ingredients:
Alphalipoic Acid, Beta Glucan, Citrin – Garcinia Extract, Capsicum, Chia Seed, Hoodia, Fucoxanthin, Fabenol Mix,L-Carnitine L-Tartrate, Raspberry Ketones, Grape Fruit, Vitamin C & E.
Other Ingredient:
Vege Capsules
30 Capsules – 10 x 3 Blister Pack
Direction For Use:
1 Capsule Every Morning Before Meal. Drink Sufficient Water Throughout The Day For Best Results.
BAHASA MALAYSIA
6cm DETOX SLIM
Satu Lagi Produk Pelangsingan Berkualiti Dari SwissPharmaGroup
Lihat Pengurangan Berat Badan Anda Seawal 7 Hari Sahaja…
Membersih * Langsing * Sihat
Dengan 6cm DETOX SLIM anda boleh mengamalkan diet yang selamat dengan:
Membersih – NyahToksin Yang Efektif & Sistem Penghadaman Yang Lebih Baik
Langsing – Mengurangkan Lemak, Penyerapan Karbohidrat Serta Selera Makan
Sihat – Bentuk Badan Yang Sempurna & Berat Yang Ideal
Kandungan:
Alphalipoic Acid, Beta Glucan, Citrin – Garcinia Extract, Capsicum, Chia Seed, Hoodia, Fucoxanthin, Fabenol Mix,L-Carnitine L-Tartrate, Raspberry Ketones, Grape Fruit, Vitamin C & E.
Lain Kandungan:
Kapsul Berasaskan Sayuran
30 Kapsul – 10 X 3 Blister Pack
Cara Pengambilan:
1 Kapsul Setiap Pagi Sebelum Makan. Minum Air Secukupnya Di Sepanjang Hari Untuk Kesan Yang Terbaik.
Pantang larang :
Tiada pantang larang yang ketat. Dicadangkan semasa porses detox kurang pengambilan kabohidrat dan gula yang tinggi. Pengambilan kabohidrat bawah 25g sehari adalah bagus dan lebih makan sayur-sayuran hijau dan elakkan buah-buahan yang itnggi gula dan kabohidrat. Air sebaiknya 3 liter sehari untuk proses pembuangan toksin dalam badan
Kesan :
Kesan anda akan dapat lihat setelah 2 minggu keatas pengambiln 6cm detox slim
Order Sila SMS/Whatsapp code
Detox
ke 0123400557
6cm melibatkan penggunaan sejumlah produk gantian makanan dengan formula nutrien yang lengkap, ia dibangunkan di Switzerland oleh pakar-pakar pemakanan yang berkelayakan dan pakar dalam pengurusan berat badan, dan terbukti selamat dan berkesan dalam membantu anda mengurangkan berat badan.
6CM MEMPUNYAI KELULUSAN FDA, HALAL & GMP KELULUSAN FDA
( FDA 73-1-19156-1-0025)
6CM DARI COMPANY SWISS PHARMA FROM SWITZERLAND, SPECIALIZED IN DEVELOPING SCIENCE- BASED WEIGHT LOSS MEDICATION IN THE WORLD



6CM Detox Slim menurunkan berat badan yang sukar turun

Monday, November 3rd, 2014

Tahukan anda dengan 6cm detox slim daripada  SWISS Pharma Lab anda akantubuh badan yang langsing dan tiada benjolan hodoh diperut,punggung,peha dan tempat-tempat lain. Ini kerana 6CM detox slim diformulasi untuk menyingkirkan toksin dalam tubuh badan seperti dihati dan usus.

Pengambilan 6cm detox slim tidak menyebabkan anda kerap ke tandas kerana formulasi bebas daripada bahan laxative dan ini tidak menganggu keselesaan anda.

Tahukah anda mengapa berat badan anda tidak turun walaupun sudah bersenam dan mengamalkan diet sihat serta pengambilan ubat-ubat diet?

Jawapannya cukup mudah.Sistem badan anda dibanjiri toskin yang tersimpan dalam hati dan usus.Oleh itu penyingkiran toksin adalah penting untuk menurunkan berat badan anda.Kandungan green tea ,grape fruit berfungsi menyingkir toksin yang bersarang dihati anda.Manakala beta glucan,citrin,chia seed,fabenol menyingkir toksin dalam badan dan sistem usus anda

Citrin juga menghalang pengumpulan lemak dan l carnintine pula membakar lemak terkumpul walaupun ketika anda sedang rehat dan tidur.

Kini dengan promosi pelancaran. Kami menawarkan 30 kotak pertama dengan harga RM130 sahaja daripada harga jualan sebenar RM180. Anda jimat sebanyak RM50

Rebut segera tawaran ini. Cara belian rujuk sini —-> Klik sini atau klik button dibawah

button

Masih kurang yakin?

Masukkan nama dan email dibawah dan kami akan berikan info lengkap berserta dengan kupon diskaun.

Masukkan nama dan email untuk terima tips bakar lemak 3 kali ganda dan kupon diskaun

We respect your email privacy

Powered by AWeber Email Marketing Services

6cmdetox5

6cmdey

6cmdetox6

ENGLISH
6cm DETOX SLIM
Another Quality Weight Loss Supplemet From SwissPharma Group
Watch The Reduction In Your Body Weight As Early As 7 Days Only…
Cleanse * Slim * Healthy
With 6cm DETOX SLIM you can safely promote successful diet by:
Cleanse – Effective Detoxification & Better Digest System
Slim – Reduce Fat & Carbohydrate Absorbtion, Food Craving & Appetite
Healthy – Perfect Shape And Ideal Weight
Ingredients:
Alphalipoic Acid, Beta Glucan, Citrin – Garcinia Extract, Capsicum, Chia Seed, Hoodia, Fucoxanthin, Fabenol Mix,L-Carnitine L-Tartrate, Raspberry Ketones, Grape Fruit, Vitamin C & E.
Other Ingredient:
Vege Capsules
30 Capsules – 10 x 3 Blister Pack
Direction For Use:
1 Capsule Every Morning Before Meal. Drink Sufficient Water Throughout The Day For Best Results.
BAHASA MALAYSIA
6cm DETOX SLIM
Satu Lagi Produk Pelangsingan Berkualiti Dari SwissPharmaGroup
Lihat Pengurangan Berat Badan Anda Seawal 7 Hari Sahaja…
Membersih * Langsing * Sihat
Dengan 6cm DETOX SLIM anda boleh mengamalkan diet yang selamat dengan:
Membersih – NyahToksin Yang Efektif & Sistem Penghadaman Yang Lebih Baik
Langsing – Mengurangkan Lemak, Penyerapan Karbohidrat Serta Selera Makan
Sihat – Bentuk Badan Yang Sempurna & Berat Yang Ideal
Kandungan:
Alphalipoic Acid, Beta Glucan, Citrin – Garcinia Extract, Capsicum, Chia Seed, Hoodia, Fucoxanthin, Fabenol Mix,L-Carnitine L-Tartrate, Raspberry Ketones, Grape Fruit, Vitamin C & E.
Lain Kandungan:
Kapsul Berasaskan Sayuran
30 Kapsul – 10 X 3 Blister Pack
Cara Pengambilan:
1 Kapsul Setiap Pagi Sebelum Makan. Minum Air Secukupnya Di Sepanjang Hari Untuk Kesan Yang Terbaik.
Pantang larang :
Tiada pantang larang yang ketat. Dicadangkan semasa porses detox kurang pengambilan kabohidrat dan gula yang tinggi. Pengambilan kabohidrat bawah 25g sehari adalah bagus dan lebih makan sayur-sayuran hijau dan elakkan buah-buahan yang itnggi gula dan kabohidrat. Air sebaiknya 3 liter sehari untuk proses pembuangan toksin dalam badan
Kesan :
Kesan anda akan dapat lihat setelah 2 minggu keatas pengambiln 6cm detox slim
Order Sila SMS/Whatsapp code
Detox
ke 0123400557
6cm melibatkan penggunaan sejumlah produk gantian makanan dengan formula nutrien yang lengkap, ia dibangunkan di Switzerland oleh pakar-pakar pemakanan yang berkelayakan dan pakar dalam pengurusan berat badan, dan terbukti selamat dan berkesan dalam membantu anda mengurangkan berat badan.
6CM MEMPUNYAI KELULUSAN FDA, HALAL & GMP KELULUSAN FDA
( FDA 73-1-19156-1-0025)
6CM DARI COMPANY SWISS PHARMA FROM SWITZERLAND, SPECIALIZED IN DEVELOPING SCIENCE- BASED WEIGHT LOSS MEDICATION IN THE WORLD



Merawat parut jerawat berlubang dengan remedy homeopaty

Monday, August 18th, 2014

Parut jerawat akan menyebbakan penampilan diri kurang keyakinan.Sudah puas menggunakan kaedah konvensional dan moden tetapi parut jerawat tidak juga sembuh dan hilang.Kini dengan rawatan alternatif menggunakan kaedah semulajadi jadi iaitu menggunakan kaedah homeopati begitu berkesan sekali merawat dan memudarkan parut jerawat.

Homeopaty sebagai mana yang kita ketahui bebas kesan sampingan kerana sejak ratusan tahun homeopathy telah digunakan unutk merawat penyakit kronik dan terbukti berkesan.Kini homeopathy melangkah setapak lagi dengan menghasilkan alternatif kosmetik kecantikan dengan rumusan semulajadi. Parut jerawat yang menyebabkan penampilan diri kurang yakin kini telah dapat dirawat dengan menggunakan kaedah homeopath.

Set terbaru skin forte unutk rawatan parut kini mendapat testimonial yang memberansangkan .Produk ini walaupun baru dilancarkan tetapi telah mendapat testimonial yang banyak.Salah satu melalui email dibawah

:

Jika tidak nampak sila klik pada gambar unutk dibesarkan

testimonial-bio-t3-skin-forte-parut

set-parut-bio-t3-skin-forte-blog

Produk ini terdiri daripada 3 produk asas iaitu terdiri daripada cream bio T3 , Cleanser dan biochemic.

Faedah 3 produk gabungan ini adalah unutk merawat masalah parut jerawat berlubang atau parut biasa

Perbezaan sebelum rawatan dan selepas rawatan dibuat

after-3-days2

selepas 3 hari

after-5-days

selepas 5 hari,jerawat dan parut semakin pudar

“Puan Linda yang berumur 32 tahun telah sembuh dari jerawat, tetapi kesan parut menyebabkan muka Puan Linda berlubang-lubang. Setelah mencuba beberapa produk akhirnya Puan Linda boleh tersenyum puas bila kulit mukanya kembali licin dan gebu selepas 30 hari mengguna set Bio-T3 Set Hapus Parut.”

Krim yang lembut, semulajadi dan berkesan untuk memudarkan parut jerawat dan parut akibat kecederaan. Set ini mempunyai remedei oral (makan) BC04. BC04 yang mempunyai homeocollagen akan membantu membekal protein dan nutrient ke  kulit dari bawah kulit.

Pemerhatian :

Pemerhatian yang dilakukan terhadap epiderm (kulit luaran) , yang telah dilakukan terhadap  hyperplasia yang jelas di lihat (pertumbuhan sel di organ atau tisu) di epiderm (parut yang jelas kelihatan dikulit) yang tidak dirawat,  akan menjadi normal atau bertambah baik selepas dirawat dengan Bio-T3 Scar Removal Cream yang disapu secara harian selama 2 minggu berturut-turut. Ini menunjukan Bio-T3 Scar Removal Cream adalah krim penghapus jerawat yang amat berkesan untuk menghasilkan dan membekal protein kepada kulit berparut dengan membina sel-sel baru.

Keadaan kulit luar (epiderm) yang lebih tersusun strukturnya selepas di rawat dengan Bio-T3 Scar Removal Cream. Ini menjadikan parut akan digantikan dengan sel kulit baru dan menghilangkan kesan parut tersebut.

Kesan Sampingan :

Tidak ada kesan sampingan yang dilaporkan, produk ini tidak menggunakan bahan kimia terlarang atau produk berasaskan haiwan

Cara mengguna :

Sapu dengan nipis ke kawasan parut. Urut dengan gerakan lembut untuk memastikan krim meresap ke kulit. Untuk parut baru 2-4 kali sehari dan 3-4 kali sehari untuk parut lama.
Ingredient:

Echinacea Q, Calendula Q, Sandalwood Oil, Collagen, Aloe Barbadensis, and Aqua.

1. BC04 Homeopathy Collagen

Cara mengambil BC04:Remedi oral/makan diperlukan kerana untuk membina tisu baru bagi menutup kesan parut lama atau parut berlubang akan mengambil masa yang lama jika hanya mengguna krim. Oleh itu BC04 akan membantu menggalakkan pertumbuhan sel-sel baru dan mempercepatkan proses menghapus parut.

4 biji dikemam/dihisap sewaktu perut kosong 3x sehari.

2. Non Foaming Deep Cleanser

Cara mengguna:

Cuci muka anda dengan air suam bertujuan untuk membuang kotoran yang menyebabkan pori-pori tersumbat dan juga membantu peredaran darah bergerak dengan lancar. Pastikan anda membilas muka anda dengan air biasa untuk menguatkan pori-pori anda semula. Berhati-hati, air yang terlalu panas atau terlalu sejuk akan merosakan kapilari.
Sapu Deep Cleanser ke muka dan tengkuk, ratakan dan bergerak (sapu) dari bawah ke atas. Bermula dari pipi, hidung dan kening urut dengan gerakan menolak ke luar. Biarkan Deep Cleanser selama beberapa minit untuk menyerap ke kulit, ini akan membantu Deep Cleanser untuk mengeluarkan kotoran, daki dan minyak, produk ini juga akan melembabkan kulit anda dengan formula yang lembut dan selamat. Bilas muka anda dengan air sejuk dan di ikuti air suam untuk memastikan kesemua cleanser telah dibersihkan

3. Bio-T3 Scar Free Cream

Bio-T3 Scar Free tidak berminyak dan cepat meresap ke dalam kulit. Ramai yang memberi komen tidak merasa apa-apa selepas 1-2 minit menyapu ke kulit muka. Ia sangat selesa untuk dibawa tidur.

Cara penggunaan:

Selepas mencuci muka,dan dilap kering-kering, ambil sedikt cream dan disapu secara putaran jam ke kawasan parut. Biarkan semalaman, jika anda mudah naik jerawat kerana pori terbuka, anda disarankan untuk mencuci muka sebelum tidur. Krim ini boleh disapu 1-2 kali sehari jika tidak berjemur dibawah sinaran matahari yang terik.
order klik sini

6CM menghapuskan benjolan lemak sukar

Wednesday, August 13th, 2014

6cmcm

Konsep “Multi-Ingredient” atau pelbagai ramuan membolehkan pil diet 6cm ini menjalankan pelbagai fungsi untuk menurunkan berat badan secara berkesan.

Mengikut kajian para saintis nutrisi, proses penurunan berat badan boleh berlaku dengan berkesan bila adanya faktor-faktor berikut:



Kesemua faktor-faktor ini telah diambil kira semasa membuat pilihan bahan-bahan untuk formulasi pil diet 6cm. Maka tidak hairan lah mengapa pil diet 6cm begitu berkesan sekali untuk menurunkan berat badan.

Konsep “Multi-Ingredient” jugalah yang membolehkan pil diet 6cm ini tidak memberi sebarang kesan sampingan kepada penggunanya. Logiknya mudah saje….


Kesemua 12 ramuan pil diet 6cm ini, fungsi utamanya adalah untuk turunkan berat badan. Tapi kesan sampingan dari setiap satu bahan itu, menjadi tiada langsung kerana gramnya yang sudah menjadi terlalu kecil bila dibahagi 12. Iaitu hanya purata 0.04g dalam setiap satu kapsul. Inilah kelebihan pil diet 6cm!

more info klik sini

Set jerawat bio t3 skin forte

Monday, July 14th, 2014

set-jerawat-1

Seorang gadis remaja berumur 15 tahun, yang dibawa ibu bapanya untuk mendapat nasihat mengenai jerawat anak gadis mereka yang tidak pernah “settle”. Anak gadis pasangan pertengahan 40an itu berwajah cantik tetapi kulit mukanya agak kusam dan berminyak. Bertubuh langsing, pemalu dan cepat sensitif. Jerawat akan mula keluar dengan “meriah” sebelum kitaran haid. Selain dari itu gadis tersebut juga alami masalah haid tidak teratur.

Setelah meneliti simptom dan karekter gadis tersebut saya memberi ;

  1. Pulsatilla 30 untuk dimakan/dihisap 3x sehari sewaktu perut kosong selama 2 minggu dan stop selama 2 minggu dan sambung semula selepas 2 minggu.
  2. Set Hapus Jerawat Bio-T3 (seperti di gambar) – krim ini diperkaya dengan Vitamin-E, Kolagen dan Aloe Vera sebagai agen pelembab.

Hasilnya jerawat gadis tersebut telah kecut selepas 3 hari dan muka menjadi agak bersih selepas 7 hari. Selepas 30 hari muka gadis tersebut telah bebas dari jerawat. Selepas 30 hari pasangan tersebut membawa gadis tersebut berjumpa dengan saya semula dan kulit mukanya kembali bersinar, cerah dan gebu… malangnya dia tak sudi menyumbang gambarnya untuk dikongsi.

Susulan selepas itu saya memberi Feminex untuk membantu mengawal hormon agar kitaran haid gadis tersebut mengikut masa yang sepatutnya.

Set Hapus Jerawat – Bio-T3 For Acne With Collagen & Vitamin E

Bio-T3 For Acne – Set Hapus Jerawat

Set Bio-T3 For Acne mengandungi 3 produk yang dihasilkan dengan bahan homeobotanical homeopathy  yang berasaskan bunga-bungaan, buah-buahan, kolagen dan pati minyak yang bermutu tinggi. 3 produk tersebut ialah:

  • Acne Natural Treatment
  • Non-Foaming Deep Cleanser
  • Acne Lift On Gel

Kebaikan produk ini;

  • Selamat, semulajadi dan pantas bertindak
  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Melembabkan kulit secara semulajadi
  • Merawat dan mengecutkan jerawat
  • Menghilangkan parut baru
  • Mencerahkan kulit
  • Menjadi agen anti-penuaan, menghilangkan kedutan dan menjadikan kulit sihat dan bersinar

Cara mengguna set ini :

1. Bio-T3 For Acne Cream

Cara mengguna:

Sapu krim dengan rata ke semua kawasan yang dijangkiti jerawat, walaupun tanda (spot) jerawat sudah tidak kelihatan. Krim jerawat ini bertindak sehingga ke bawah permukaan kulit dan membantu untuk menghalang tanda baru dari terjadi. Krim ini digunakan selepas muka dicuci dengan Deep Cleanser atau sabun seperti Merry Gold atau Carmino Complexion Soap (CCS)

2. Non Foaming Deep Cleanser (tanpa buih)

Cara mengguna:

Cuci muka anda dengan air suam bertujuan untuk membuang kotoran yang menyebabkan pori-pori tersumbat dan juga membantu peredaran darah bergerak dengan lancar. Pastikan anda membilas muka anda dengan air biasa untuk menguatkan pori-pori anda semula. Berhati-hati, air yang terlalu panas atau terlalu sejuk akan merosakan kapilari.

Sapu Deep Cleanser ke muka dan tengkuk, ratakan dan bergerak (sapu) dari bawah ke atas. Bermula dari pipi, hidung dan kening urut dengan gerakan menolak ke luar. Biarkan Deep Cleanser selama beberapa minit untuk menyerap ke kulit, ini akan membantu Deep Cleanser untuk mengeluarkan kotoran, daki dan minyak, produk ini juga akan melembabkan kulit anda dengan formula yang lembut dan selamat. Bilas muka anda dengan air sejuk dan di ikuti air suam untuk memastikan kesemua cleanser telah dibersihkan.

3. Acne Lift On Liquid With Tea Tree Oil

Sangat berkesan untuk menghalang bacteria Propionibacterium acnes dari menyebabkan jerawat merebak dan mengecutkan jerawat.

Cara mengguna :

Selepas mencuci muka dengan Deep Cleanser, ambil kapas dan basahkan, picit Lift On Gel secukupnya ke kapas dan sapu ke seluruh kawasan yang dijangkiti jerawat. Boleh digunakan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam atau bila-bila masa diperlukan.

Set jeragat dengan jus manna

Monday, July 14th, 2014

set_jeragat_dan_jus_manna

Ahh.. sudah, ada jus pulak? Mungkin macam itu lah yang berlegar difikiran korang kan hehe.. Lagi pelik Jus Manna Bio Plus dikatakan sebagai Prebiotics… setahu korang Vitagen lah prebiotics yang paling mudah dibeli, dikedai mamak pun ada.. kalau ditengah malam di 7-E pun ada jual.

Perbezaan diantara Manna Bio Plus dan lain-lain prebiotics ialah Manna Jus atau Gums Arabic adalah prebiotics dan makanan Sunnah yang sangat hebat. Kenapa hebat sangat ek?

Untuk mengetahui kehebatan Manna atau Gums Arabic mari kita buat perbandingan dengan buah epal yang dikatakan sangat bagus ;

Para saintis juga mengesahkan Manna mempunyai kesan serat pemakanan terlarut  tertinggi dikalangan semua tumbuhan semulajadi, kajian telah membuktikan dengan kuantiti berat yang sama, didapati:

Epal – 2.3% serat terlarut

Manna – 86.6% serat terlarut.

Cuba tengok berapa peratus perbezaan tu…84.3% , ini bermakna korang mendapat 84.3% extra bonus jika mengambil Manna Jus Bio Plus.

Apakah Perbezaan Homeopathy Dan Jus Manna Bio Plus

Homeopathy secara amnya tidak menolak penggunaan krim dan sabun untuk merawat melasma atau jeragat tetapi lebih memfokus kepada rawatan dari dalam yang akan membantu menjadikan kulit lebih sihat secara total. Set Jeragat homeopathy lebih memfokus kepada remedi oral seperti Sepia 200 dan Melasma Free.

Set Jeragat – Sepia 200, Melasma Free, Sabun Merrygold dan Jus Manna Bio Plus

Oleh itu selain dari pengambilan Sepia 200 dan Melasma Free, probiotics adalah salah satu bahan semulajadi yang sangat-sangat membantu menjadikan kulit cantik, sekata dan gebu. Maka hasil dari kajian Manna adalah prebiotics yang terbaik dikalangan semua prebiotics yang terdapat dipasaran, tambahan pula Manna digabungkan dengan Goji, Madu, Kurma dan Habatus Sauda.

Manna Bio Plus mempunyai konsep penyediaan yang hampir sama dengan kaedah homeopathy iaitu bebas dari bahan merbahaya seperti pengawet mahupun bahan kimia yang berjadual.

Bagaimana Prebiotics didalam Manna Membantu Mencantikkan Kulit?

Hasil dari kajian Manna  merupakan hanya satu bentuk Fibre 100% serat yang terlarut di dunia. Ia merupakan sebahagian dari tumbuhan yang tidak mengandungi kalori, vitamin atau mineral tetapi ia sangat membantu menghilangkan bahan buangan berbahaya dari badan.

The World Health Organization (WHO) mendefinasikan probiotik sebagai “live microorganism”. Manna mempunyai  “live microorganism” yang akan membantu mempertingkat penghasilan bakteria baik di dalam tubuh. Sekiranya diambil secara pengawasan  dan dos yang sesuai, Manna Bio Plus akan berupaya membaiki system penghadaman yang lemah.

Bakteria baik akan menambah baik system penghadaman atau perut. Di mana didalam perut terdapat bakteria yang “baik” yang akan membantu penghadaman dan bakteria “jahat” yang akan menganggu kesihatan seseorang.

Kesan Bakteria “Baik” Untuk Kulit Yang Cantik

Bakteria baik akan membantu meminimakan atau menuetral kesan bakteria “jahat” yang akan menyumbang kepada sesuatu penyakit terutama penyakit kulit. Bakteria baik akan menambah baik kuantiti mineral yang akan regulasi system imun ke tahap yang sangat baik. Ini ialah kerana hati (liver) akan bekerja dengan lebih cekap menyahtoksik sengala toksik yang akan menjurus tubuh kita kepada masalah kesihatan terutama kulit.

Masalah kulit seperti jeragat dan jerawat berkait rapat dengan system penghadaman. Tidak memeranjatkan jika anda mempunyai masalah penghadaman tona kulit anda juga akan kelihatan tidak sihat, semakin sensitive, mengalami jeragat, jerawat dan kelihatan kusam.

Manna Bio Plus yang diperkayakan dengan Goji, kurma, madu dan Habatus Sauda adalah gabungan makanan semulajadi dari tumbuhan yang sangat hebat.  Tanpa pengawet dan disediakan oleh Herbalist yang bertauliah.

Jika inginkan muka anda bebas dari jeragat, jerawat atau parut, saya sarankan anda pilihlah produk yang berteraskan bahan-bahan alam semulajadi. Walaupun kesannya mungkin lambat kepada sesetengah orang tetapi ramai yang beri feedback kesan jeragat pudar selepas 14 hari hanya dengan set Sepia 200, Melasma Free dan Sabun Merrygold. Paling penting bahan-bahan semulajadi adalah sangat selamat dan hampir tidak ada kesan sampingan.

Fragaria untuk kulit putih dan gebu serta hilangkan jeragat

Monday, July 14th, 2014

fragaria

Set 3 remedi Sepia 200, Melasma Free dan FRAGARIA VESCA 30c (Set Jeragat SMF) adalah set jeragat Homeopathy yang hebat, ianya boleh diambil tanpa sabun Merrygold ini ialah kerana Fragaria vesca 30c mampu menghapuskan jeragat dan mencerahkan kulit didalam masa yang sama. Fragaria vesca 30c akan membantu Sepia 200 dan Melasma Free untuk mempercepatkan proses menghapus jeragat.

Gabungan mantap 3 remedi seperti berikut

  1. Sepia 200 amat efektif untuk rejunevasi hormon yang tidak stabil seperti membantu didalam masalah haid yang tidak teratur , pra-menopause dan menopause.
  2. Melasma Free amat efektif untuk memberi rejunevasi sistem saraf, melancarkan perjalanan darah dan membantu membekal oksigen secukupnya ke dalam darah.
  3. Fragaria vesca 30c sebagai suplemen nutrisi ke kulit. Fragaria vesca mengandungi lebi 20 bahan yang bermanfaat kepada tubuh dan kulit seperti potassium, vitamin-c, omega 3 fatty acid, gula, magnesium dan lain-lain lagi bahan seperi antioxidant untuk menghalang dari terjadinya kerosakkan sel. Fragaria vesca juga mempunyai manfaat yang tidak terhingga untuk gigi, gusi dan mulut. Pengambilan secara berkala Fragaria vesca juga mampu menghalang dari terjadinya batu (calculi) didalam organ seperti pundi kencing, buah pinggang dan hempedu.

Paling penting kesemua remedi ini selamat, tidak merbahaya dan tidak menjadikan anda ketagihan, Remedi Homeopathy disediakan didalam dos sangat kecil dan hampir tidak boleh dikesan oleh alat pengukur dimakmal. Malah ada yang menyifatkan remedi Homeopathy adalah temberang semata-mata kerana langsung tidak terkesan bahan yang terdapat didalam remedi homeopathy tetapi maklumbalas adalah sebaliknya… remedi homeopathy memang boleh diharapkan dan kesannya juga amat mengujakan kepada yang telah mencubanya.

Oleh itu tidak hairanlah jika kini trend telah berubah kepada pengambilan suplemen sintetik kepada suplemen Homeopathy untuk kecantikkan seperti mengatasi masalah jeragat, jerawat dan mencerahkan kulit.

Wanita yang berkulit cerah, gebu dan mulus seringkali mendapat perhatian, sama ada di alam akademik atau pun pekerjaan. Ini adalah lumrah alam, dan sebahagian besar lelaki akan memilih gadis yang berkulit cerah untuk dijadikan isteri.

Fragaria vesca 30c disediakan didalam bentuk cecair (seperti didalam gambar). Di dalam botol kaca yang disediakan “dropper” untuk memudahkan pengambilan. Mengikut kajian yang dilakukan oleh pakar-pakar Homeopathy, kulit akan kelihatan lebih cerah selepas 3 bulan. Walaubagaimana pun terdapat maklumbalas dari pengguna sebelum ini, kulit menjadi lebih cerah, sihat dan gebu selepas 30-60 hari. Keserasian diantara tubuh dan remedi juga memainkan peranan yang penting sama ada Fragaria vesca mampu memberi kesan yang cepat atau lambat .

Merawat masalah jeragat atau bintik hitam dengan semulajadi dan berkesan

Tuesday, June 3rd, 2014

manna dan salwa

Bagaimana Manna Bio Plus Probiotik (Probiotic) Menyumbang Kepada Kulit Yang Sihat?

Homeopathy secara amnya tidak menolak penggunaan krim dan sabun untuk merawat melasma atau jeragat tetapi lebih memfokus kepada rawatan dari dalam yang akan membantu menjadikan kulit lebih sihat secara total.

Oleh itu selain dari pengambilan Sepia 200 dan Melasma Free probiotik adalah salah satu bahan semulajadi yang sangat-sangat membantu menjadikan kulit cantik, sekata dan gebu.

Manna Bio Plus mempunyai konsep penyediaan yang hampir sama dengan kaedah homeopathy iaitu bebas dari bahan merbahaya seperti pengawet mahupun bahan kimia yang berjadual.

Manna atau Gums Arabic adalah bahan semulajadi berasal dari pokok akasia Senegalia (Acacia) senegal dan Vachellia (Acacia) seyal. Manna juga ada disebut didalam Al-Quran sebagai makanan dari syurga.

Hasil dari kajian Manna  merupakan hanya satu bentuk Fibre 100% serat yang terlarut di dunia. Ia merupakan sebahagian dari tumbuhan yang tidak mengandungi kalori, vitamin atau mineral tetapi ia sangat membantu menghilangkan bahan buangan berbahaya dari badan.

The World Health Organization (WHO) mendefinasikan probiotik sebagai “live microorganism”. Manna mempunyai  “live microorganism” yang akan membantu mempertingkat penghasilan bakteria baik di dalam tubuh. Sekiranya diambil secara pengawasan  dan dos yang sesuai, Manna Bio Plus akan berupaya membaiki system penghadaman yang lemah.

Bakteria baik akan menambah baik system penghadaman atau perut. Di mana didalam perut terdapat bakteria yang “baik” yang akan membantu penghadaman dan bakteria “jahat” yang akan menganggu kesihatan seseorang.

Manna mempunyai kesan probiotik yang sangat tinggi nilai perubatan.  Mengikut kajian dari beberapa makmal terkenal di seluruh dunia. Para saintis juga mengesahkan Manna mempunyai kesan serat pemakanan terlarut  tertinggi dikalangan semua tumbuhan semulajadi, kajian telah membuktikan dengan kuantiti berat yang sama, didapati:

Epal – 2.3% serat terlarut

Manna – 86.6% serat terlarut.

Kesan Bakteria “Baik” Untuk Kulit Yang Cantik

Bakteria baik akan membantu meminimakan atau menuetral kesan bakteria “jahat” yang akan menyumbang kepada sesuatu penyakit terutama penyakit kulit. Bakteria baik akan menambah baik kuantiti mineral yang akan regulasi system imun ke tahap yang sangat baik. Ini ialah kerana hati (liver) akan bekerja dengan lebih cekap menyahtoksik sengala toksik yang akan menjurus tubuh kita kepada masalah kesihatan terutama kulit.

Masalah kulit seperti jeragat dan jerawat berkait rapat dengan system penghadaman. Tidak memeranjatkan jika anda mempunyai masalah penghadaman tona kulit anda juga akan kelihatan tidak sihat, semakin sensitive, mengalami jeragat, jerawat dan kelihatan kusam.

Manna Bio Plus yang diperkayakan dengan Goji, kurma, madu dan Habatus Sauda adalah gabungan makanan semulajadi dari tumbuhan yang sangat hebat.  Tanpa pengawet dan disediakan oleh Herbalist yang bertauliah.

Dos Pengambilan dan Cara Menyimpan

Dos : 1 sudu the 2x sehari sebelum makan

Selepas dibuka botolnya, Manna Bio Plus perlu disimpan di dalam peti ais, ini ialah kerana Manna Bio Plus tidak mempunyai bahan pengawet.

Packing : Botol 220ml

SET JERAGAT M3 + JUS MANNA PLUS

HARGA PROMOSI RM160 SAHAJA DRP HARGA ASAL RM200.

ORDER SMS CODE M5 ke 0123400557

Jeragat musnah dengan formula biochemic homeopathy

Monday, May 19th, 2014
Bagus sangat ke remedi homeopathy ni?

Tidak ada satu pun ubat atau remedi di dunia yang boleh disifatkan sebagai sangat bagus. Ini pandangan saya kerana setiap ubat atau remedi ada kelebihan dan kelemahan tersendiri. Maka kadang-kadang kita perlu menganding ubat dan remedi di dalam satu masa untuk mendapat kesan terbaik.  Tetapi konsep perubatan homeopathy bukanlah bersifat “sniper” iaitu menembak tepat kepada masalah kesihatan seperti kebanyakkan ubat-ubat yang berkonsep “drug”. Sebaliknya remedi homeopathy menjadi “askar peninjau” yang mengenal pasti punca masalah dan akan bertindak merawat punca masalah tersebut. Tidak dinafikan kadang-kadang remedi homeopathy memang agak lambat, tetapi kesannya boleh diharapkan.

Ini bermakna jika merawat jeragat, bukan hanya jeragat sahaja yang dirawat tetapi remedi homeopathy akan merawat seluruh badan. Secara logiknya jika terjadi jeragat maka akan ada puncanya seperti masalah hormon yang menjadi masalah utama setiap wanita. Terjadinya jeragat pada seseorang wanita itu disebabkan oleh faktor mengandung, mengambil pil perancang dan hormone replacement therapy (HRT), di mana semuanya akibat masalah hormon. Selain dari faktor genetik, bangsa dan terdedah kepada sinaran matahari (UV).

Cara pengambilan terbaik Sepia 200 dan Melasma Free


Cara terbaik untuk “consume” kedua-dua remedi ini dengan mengguna kaedah selang-seli , kalau orang kampung saya kata “alternate”. Contohnya begini tidak semestinya di mulai dengan Sepia 200 atau Melasma Free. Jika anda bermula dengan mengambil Melasma Free contoh hari pada hari Isnin, esoknya hari Selasa Sepia 200 pula.
  • Isnin - 4 biji Melasma Free di kemam/hisap sebelum makan atau sewaktu perut kosong 3 kali sehari.
  • Selasa - 4 biji Sepia 200 di kemam/hisap sebelum makan atau sewaktu perut kosong 3 kali sehari.
  • Rabu - Melasma free, ulang langkah seperti di atas
  • Khamis - Sepia 200, ulang langkah seperti di atas
  • Jumaat - dan seterusnya sampai habis dan order yang baru hehe…
Disarankan untuk mengambil selama 90 hari berturut-turut untuk mendapat kesan yang terbaik

Masalah berat badan dan perut berlemak

Tuesday, March 18th, 2014

Di bawah ini kak zu nak share testimonial daripada customer yang mengambil 6cm

6cm terbukti berkesan menurunkan berat badan dengan berkesan dan bebas kesan sampingan

6cmtestimonial

Blog Widget by LinkWithin