Tension jerawat dan parut banyak sangat.Jangan bimbang klik sini jika nak lawa
Powered by MaxBlogPress  

 

 

 

 

 

 


Archive for April, 2010

Payudara cantik dan tegang

Tuesday, April 27th, 2010

breast-enlargement

Ramai yang bertanya kak zu bagaimanakah inginkan payudara tegang dan besar.Bolehkah hasrat itu tercapai? dan bermacam-macam lagi persoalan.Walaupun Kak Zu dah banyak ulaskan perkara ini dalam blog. Tapi mungkin mereka terlepas pandang.

Baiklah, kak zu akan ulas daripada segi kajian dan penemuan. Antara bahan terbaik unutk membesarkan dan menegangkan payudara adalah herba mirifica dan herba seperti saw palmetto. Mengapa herba ini dikatakan herba yang terbaik disebabkan herba tersebut boleh meransang hormon kewanitaan. Bila hormon kewanitaan dapat diransang,maka pertumbuhan tisu-tisu mamary dapat dibina dengan jaya.

Ramai yang mempunyai payudara yang kecil kerana mereka ini kurang hormon astrogen.jika ini berlaku pertumbuhan payudara akan terencat dan kebarangkalian mereka unutk mempunyai payudara yang besar dan tegang amat tipis.

Gabungan ubat seperti thanyaporn dan ssq akan dapat mempercepat hormon astrogen tadi dibina dan ini akan menyababkan kelenjar mamary akan terhasil dan terbina dan kejayaan unutk memiliki payudara yang besar dan tegang tidak akan mustahil.

Melalui kajian Kak Zu selama 3 bulan gabungan thnayaporn dan ssq akan mempercepatkan pembesaran dan penegangan payudara.



Jerawat dan ubat yang terbaik

Friday, April 23rd, 2010

jerawat

Masalah jerawat seringkali menimbulkan kerisauan dikalangan remaja dan dewasa.Jerawat ini mempunyai banyak jenis,ada diantaranya jerawat yang kronik yang merosakkan struktur kulit dan meninggalkan kesan parut berlubang. Ini menjadikan muka menjadi hodoh dan tidak sekata dan menimbulkan kurang dan keyakinan penampilan diri.

Rawatan jerawat yang terbaik mestilah dilakukan daripada luar dan dalam supaya jerawat dapat dimusnahkan daripada akar umbi tanpa perlu melakukan rawatan yang berterusan dan menggunakan pelbagai produk dipasaran.

Rawatan alternatif adalah cara yang terbaik kerana banyak ubat jerawat dipasaran menggunakan kaedah rawatan ubat yang mengandungi bahan kimia yang menimbulkan kesan sampingan. Penggunaan garam tisu mineral seperti biochemic amat berkesan bagi jerawat kronik disebabkan resdung, alaergi makanan laut dan sebagaiya. Antara yang terbaik adalah pengambilan BC16 bersama dengan Carmino Complexion Cream.



Testimonial thanyaporn diterima hari ini

Tuesday, April 20th, 2010

Salam sejahtera,Kak zu kongsi satu lagi testimoni thanyaporn yang diterima hari ini melalui email.Bukan hanya payudara tegang dan besar tapi kulit dan punggung pun cantik.

Kak zu dah scrrenshot kan supaya lebih real. Klik gambar unutk paparan yang lebih jelas dan besar

testimonila-thanyaporn-breast12

Turunkan berat badan secara semulajadi

Sunday, April 18th, 2010

ubat-kurus

r79-twin

Salam sejahtera,

Ramai yang bertanya Kak Zu. mengapa dah pelabagi produk dicuba tetapi masih lagi berlakunya faktor yo yo. Kejap turun dan kejap naik dalam ertikata tidak kekal lama.

Masalah ini berlaku disebabkan faktor matabolisme yang tidak seimbang dan kurang aktiviti riadah serta pengetahuan makanan seimbang yang diamalkan ditambah lagi dengan produk yang bersifat sementara menahan selera makan sahaja bukanya bersifat holistik.

Oleh itu dalam perubatan homeopathy ia bukan bersifat sementara tetapi mengurangkan berat badan secara tetap dalam masa yang relatif munasabah. Bukannya kesan segera tetapi hasiknya sementara sahaja.

Phytolacca Americana 3 in 1 adalah sejenis revolusi homeopathy dalam bentuk tablet dibuat daripada bahan-bahan tumbuhan semulajadi dan diproses dengan keaedah homeopathy yang sudah terbukti beratus tahun selamat daripada kesan sampingan.Phytolacca Americana ini keunikannya menyamai Accai Berry yang popular diseluruh dunia.Oleh itu anda tidak perlu berbelanja sehingga ratusan dollar untuk mendapat khasiat yang sama seperti acai berry.

Gabungan penggunaan phytolaca americana dengan R79 juga menghasilkan impak yang lebih baik kerana R79 berfungsi menghapuskan lemak tepu dan menjaga kesihatan jantung kita.Sila baca penyataan dibawah yang menunjukkan produk homeopathy adalah selamat

Produk homeopathy tidak memerlukan kelulusan KKM kerana ubat Homeopathy tidak tertakluk dibawah akta racun 1952. Bayangkan ubat kurus lain yang memerlukan anda makan selepas makan. tetapi berbeza produk Homeopathy ini kerana anda perlu makan sebelum makan dalam ertikata perut kosong.Ini menunjukkan produk Homeopathy adalah selamat tanpa ada kesan tindakbalas walaupun perut kosong.

Ubat kurus dipasaran kebanyakan akan menyebabkan kesan seperti panas badan,cirit-birit,ulser dan sebagainya.Berbeza dengan ubat yang berasaskan Homeopathy.Bagi sesetengah wanita untuk mendapat tubuh yang menarik, wang ringgit bukanlah ukuran atau sekatan lagi. Bila terdengar sahaja produk yang dikatakan baik dipasaran tanpa mengira kesan sampingan atau bahaya yang bakal menanti terus menjadi pilihan bagi mereka yang ingin untuk kelihatan ramping dan menawan.


Beauty umaira mengembalikan segala-galanya

Friday, April 16th, 2010

Apabila sudah meningkat usia 30 an. wanita sering kali menghadapi pelbagai masalah seperti masalah kulit,masalah hubungan intim,tiada nafsu apabila bersama dan mengalami pra monopause yang menakutkan.

Bukan takut apa,badan dah naik sana sini,tidak seperti macam muda-muda dahulu.Hubby pun mula pasangan angan nak beristeri muda.Sebelum ini terjadi pada diri anda dan kaum kerabat anda. Ambil beauty umaira dengan segera dan nescaya anda akan berpuas hati dengan hasilnya.sebagai motivasi apa kata kita tonton video dibawah:

Sabun carmino complexion digilai wanita!

Thursday, April 15th, 2010

sabun carmino complexion

Salam sejahtera Kak Zu pada semua,

Kini sabun carmino complexion digilai wanita kerana sabun carmino complexion ini dapat memutihkan kulit yang gelap seperti dibawah ketiak.dicelah kelengkang dan ditempat-tempat sulit.

Selain daripada itu sabun ini juga memutihkan kulit dan melicinkan kulit. Biasanya siapa yang mengamalkan carmino complexion bersama cream carmino complexion akan melihat perubahan yang ketara setelah 3 minggu menggunakan sabun ini.

Oleh itu bagi wanita yang ingin menjaga kulit supaya sentiasa tegang,berseri-seri dan putih menawan.Amalkan sahaja pengguna sabun carmino complexion ini nescaya anda akan kelihatan dan tampil lebih menarik daripada sebelum ini.

Diperkaya dengan herba-herba serta tumbuhan hebat seperti almond milk,aloevera,carmino dan pelbagai lagi menjadinya ia selamat dan tidak mengelupaskan kulit kerana bahan yang digunakan sungguh lembut dan selamat.

Wednesday, April 14th, 2010

carmino complexion cream

Carmino complexion cream

Lebih power , lebih berkesan dan lebih formula

Kak Zu amat berpuashati dengan Herbal Carmino Calendula Healing cream (kotak berwarna kuning), pakej BC01, Carmino cream dan sabun Merrygold telah menjadi HOT SALES . Ramai yang sudah dapat muka yang licin dan gebu, yang terkilannya Kak Zu tak dapat sekeping gambar pun .. siapalah yang sudi memberi Kak Zu gambar sebelum dan selepas dan testimonial yang jujur dan ikhlas.Mungkin kerana mereka malu. Tidak mengapa,mari Kak zu cerita tentang kebaikan carmino coplexion cream ini.

Hasil dari feedback, ramai yang bertanya sekiranya Kak Zu ada mempunyai produk yang boleh menghapus jerawat, menghapus parut, menghapus white dan blackhead dan seterusnya mencerahkan kulit muka agar nampak bercahaya dan gebu. Akhirnya Kak Zu berjaya menemui Herbal Carmino Complexion Cream. Ramuan asal masih Calendula (bunga) tetapi ditambah dengan Aloe vera, Mahonia Aqui (bunga), Caneflower (bunga), Wheat germ oil dan Sandalwood oil (pati minyak beraroma wangi) dan diadun dengan krim yang bebas dari bahan-bahan yang berunsur haiwan serta telap air. Carmino cream yang lama pun sudah begitu berkuasa dan berkesan dengan ramuan hanya dari Calendula dan Wheat germ oil, inikan pula dengan tambahan beberapa herba dan bunga-bunga yang hebat.

Sebelum dipasarkan, Carmino Complexion Cream telah dicuba kepada manusia (boleh dicuba terus kepada manusia kerana bahan-bahannya 100& dari alam semulajadi). Hasilnya Carmino Complexion Cream bertindak dengan lebih mendalam kedalam liang pori-pori yang tercemar dengan sel kulit-kulit mati dan menjadi sebagai “perisai” kepada kebarangkalian untuk lain-lain jerawat untuk naik. Bahan-bahan yang digunakan didalam formula Carmino Complexion Cream sememangnya telah terkenal sejak berkurun lalu dengan bahan terapuetik untuk masalah kulit dan masih terbukti untuk mampu membersih kulit dan menjadikan lebih bercahaya serta berseri-seri tanpa bahan-bahan sintetik yang mempunyai pelbagai kesan sampingan.

Peserta sukarela yang mencuba telah melaporkan gabungan Carmino Complexion Cream mampu mencerahkan kulit, menghapus jerawat dan menjadikan muka yang kusam kembali bertenaga didalam tempoh 1 bulan. Gabungan Carmino Complexion Cream dan Carmino Complexion soap pula Berjaya mencerahkan kulit, menghapus jerawat, menghapus white dan blackhead didalam masa 3 minggu. Sementara gabungan BC01 atau BC4 atau BC04 telah mempercepatkan lagi proses tersebut dengan memudarkan parut-parut jerawat dan baru didalam masa 3 minggu juga.

Kak Zu amat bersyukur dengan kaedah homeopati, kerana Kak Zu mampu menawarkan produk yang hebat, selamat dan bebas kesan sampingan.

Krim putih dan gebukan kulit!

Wednesday, April 14th, 2010

carmino-complexion-cream

Salam sejahtera ,

Ramai yang bertanya bagaimanakah untuk memutihkan kulit dan gebu. Penggunaan produk berasaskan bahan kimia akan menimbul kesan sampingan yang akan merosakkan kulit pada kemudian hari.Walaupu produk berkenaan berkesan tapi hanya untuk jangka masa yang pendek.

Kini penggunaan produk homeopathy adalah alternatif yang selamat bagi semua orang dan bebas kesan sampingan 100%. Kini produk terbaru CCC iaitu Carmino Complexion Cream (CCC memberi nafas baru kepada mereka yang memiliki kulit yang kusam dan tidak cerah.

Kini anda tidak perlu lagi berbelanja cream yang mahal-mahal unutk memiliki kulit yang putih gebu dan licin. Carmino complexion cream mengandungi almond milk yang boleh memutihkan kulit secara semulajadi.

Diperkayakan dengan Aloe vera, Mahonia aqui, Cane flower, susu kacang almond (almond milk), minyak wheat germ dan krim yang telus air.

Bahan CCC yang 100% dari alam semulajadi bukan sahaja mampu mencerahkan kulit malah mampu membuka pori-pori yang tersumbat dengan khasiat-khasiat semulajadi seperti Vitamin E atau anti-oxidant dari susu kacang almond. Hasil dari kajian almond amat kaya dengan pelbagai mineral seperti potassium, copper and magnesium dan boleh bertindak sebagai “detox”.

Formula CCC adalah gabungan herba dan bunga-bungaan yang tidak dapt disangkal lagi amat berkesan pada kulit sepert i Aloe vera, Mahonia aqui, Cane flower, susu kacang almond (almond milk), minyak wheat germ dan krim yang telus air .

Aloe vera atau sering di gelar “medicinal aloe” merupakan tumbuhan yang cukup popular dan telah diproses untuk kegunaan perubatan dan kosmetik. Aloe vera mempunyai nilai perubatan yang tinggi,telah dikaji dan disahkan boleh menjadi agen untuk mempercepatkan proses penyembuhan , anti-kulat dan anti-bakteria.

Mahonia aqui atau Beberis aqui adalah tumbuhan yang amat terkenal bagi pengamal homeopati , dan terdapat produk yang mengambil nama tumbuham ini iaitu Aquifolium drops dan krim. Kegunaan produk ini ialah untuk jerawat dan juga parut-parut.

Cane flower adalah bunga yang seakan-akan Marigold juga , nilai therapuetiknya juga menyamai Marigold (calendula) iaitu mempunyai nilai anti-oxidant, antiseptic dan lain-lain.

Info lanjut klik sini

Memiliki payudara tegang dan montok

Sunday, April 11th, 2010

mirifica

Memiliki payudara tegang dan montok adalah menjadi idaman wanita. Banyak pertanyaan yang Kak Zu terima. Manakah satu produk yang bagus. Thanyaporn atau SSQ?

Jawapan Kak Zu mudah sahaja kedua-dua sama hebat,sama berkesan dan apa yang bezanya daripada segi jenama dan herba yang digunakan. Ada yang suka makan pil boleh mencuba thanyaporn.Manakala yang tidak suka boleh mengambil SSQ yang dicampur dengan susu or soya untuk diminum.

Mengikut feedback daripada customer kadar keberkesan biasa didapati setelah 2 minggu keatas hingga 6 bulan. Ini kerana setiap orang tidak sama kesanannya. Oleh itu yang penting adalah istiqamah dalam mengamalkan sesuatu produk nescaya kesan akan didapati.

Pakej rawatan parut jerawat dan jeragat

Friday, April 9th, 2010

bioparut

Salam sejahtera unutk semua pembaca blog

Kak Zu banyak dihujani pertanyaan supaya menyediakan satu pakej khas untuk rawatan parut jerawat dan jeragat. Setelah berfikir bagi tidak menghampakan pelanggan yang setia dan yang baru Kak Zu telah pakej satu set rawatan jerawat yang khas untuk membaiki parut jerawat berlubang,parut lama atau baru dan dalam masa yang sama akan menghilangkan jeragat.

Anda boleh lihat gambar duatas mengadungi 3 produk yang terdiri daripada Soundarya Cream, BC16 dan Marigold Soap. Jika dibeli berasingan harganya RM185 tetapi jika dibeli pakej anda akan dapat berjimat sehingga RM35. Semua belanja poslaju adalah percuam diseluruh malaysia.

Anda boleh dapat disini unutk maklumat lanjut. Klik sini

Blog Widget by LinkWithin