Tension jerawat dan parut banyak sangat.Jangan bimbang klik sini jika nak lawa
Powered by MaxBlogPress  

 

 

 

 

 

 


Archive for February, 2010

Produk gempak beauty umaira 1001

Wednesday, February 24th, 2010

beauty-umaira-1001

Salam sejahtera,

Siapa yang biasa menonton TV1 hari selasa 8.05 pagi pasti akan teruja dengan produk paling hot beauty umaira 1001. Mengapakah 1001 tu? Mesti adalah cerita disebaliknya.Pendek kan cerita produk ini khusus unutk perempuan yang ingin memikat suami balik.Kira kalau guna produk ini semua ketat,payudara pejal,keputihan hilang,sengugut dan memang sesuai untuk perempauan menghadapai monopause,muka kedut kembali tegang,jeragat hilang,keanjalan kulit kembali dan bermacam-macam lagi lah.

Itu sebab 1001 manfaat dan rahsianya. Dibawah ini kak zu senaraikan khasiatnya. didatang dalam 1 kotak 21 sachet.

1001 Rahsia

Khasiat dan keistimewaannya

1.   Meransang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh
2.   Menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan
3.   “Astaxanthin” menghidari daripada barah,tekanan darah tinggi dan diabetes dan masalah kulit
4.   Meningkat sistem ketahanan badan
5.   Menegangkan kulit dan awet muda
6.   Anti Jeragat
7.   Menganjalkan tubuh dan kulit
8.   Membentuk,menganjalkan dan membesarkan payudara
9.   Menguatkan rambut dan lambat uban
10. Megurangkan keputihan.Meringankan ketidaktentuan monopause
11. Meringankan sakit haid
12. Menguranfkan kolesterol dan menjauhkan risiko sakit jantung
13. Membekalkan tenaga pada badan
14. Mengatasi batuk,sakit kerongking dan ulser
15. menghidari Penyakit

Pengambilan 3 bulan berturut-turut adalah perlu untuk kesan yang baik

Penggunaan selepas itu adalah terpulang pada individu.

Saksikan secara lansung di RTM1. 8.05 pagi setiap selasa

1 kotak mengandungi 21 sachet.

Kandungan

Dektrosa,maltodektrin,psyllium husk,asid sitrik,perasa lemon,ekstrak garcinia cambogia,kolagen marin,ekstrak halia,ekstark manjakani,ekstrak pueraria mirifica,ekstark sireh,madu,ekstrak kacip fatimah dan astaxanthin.

Cara Makan

Campurkan dengan air suam,kacau dan sedia diminum.Sehari satu sachet

Testimonial

1. Puan Salmah - Melaka

Setelah mengamalkan beauty umaira selama 2 minggu. Suami saya bertanya apa produk saya guna kerana rasa macam anak dara macam berhubungan intim dan kulit dan payudara sungguh anjal dan pejal.Kini hubby saya pula yang desak saya beli lagi. memang superb.

2. Puan Khalijah - Mersing

Saya mengalami masalah keputihan yang serius dan masalah hubungan intm.Setelah menggunakan beauty umaira selama 3 hari masalah keputihan saya beransur pulih dan hubungan intim yang dingin kembali pulih.Kulit muka nampak berseri-seri dan jeragat dimuka beransur pulih

info lanut boleh dapatkan disini



Cara terbaik menegangkan payudara

Monday, February 22nd, 2010

thanyaporn

Salam,

Agak lama tidak update blog oleh kerana kekangan masa yang mencemburui.

Tips kali ini ringkas dan padat.Ramai yang bertanya bagaimanakah cara terbaik untuk menegangkan payudara kendur,mengeleber dan tidak balance.Kak Zu suggest ambil thanyaporn selamat sekurang-kurangnya 4 bulan untuk lihat hasil yang terbaik kerana thanyaporn ini multiguna dan sesuai unutk semua wanita baik belum berkahwin atau sudah berkahwin .

Cara makan yang terbaik adalah selepas sarapan pagi bersama dengan susu atau soya berkalsium tinggi. 1 biji sehari sudah memadai. Minda kena set,jangan ragu-ragu dan senitasa berfikiran positif unutk mempercepatkan lagi proses tersebut. Ramai yang bertanya kat mana nak order sila rujuk disini



Cara penggunaan aquifolium set dengan betul

Sunday, February 14th, 2010

jerawat

Salam sejahtera,

Ramai yang bertanya Kak Zu cara penggunaaan yang betul.Sebenarnya dah dinyatakan di FAQ tetapi ramai yang tidak  perasaan. Baiklah untuk post kali ini Kak Zu akan mengulas serba ringkas tentang cara penggunaan aquifolium drops dan cream

Drops hendaklah diambil bersama dengan 2 sudu air suam. Gunakan sudu plastik. Anda juga boleh guna cawan.Agak 2 sudu air dalam cawan plastik dan campurkan dengan 10 titik aquifolium drops dan diminum. Minum 3 kali sehari sebelum makan

Bagi cream aquifolium berkesan merawat jerawat dan parut jerawat. sebelum tidur malam,cuci muka dengan air suam dan sapukan keseluruhan krim aquifolium ini pada muka atau tempat yang berparut dan jerawat.Biarkan semalaman,esok pagi cuci sehingga bersih menggunakan sabun merrygold.

Set qauifolium ini memang berkesan merawat jerawat daripada dalam dan luar.Biar jerawat kronik akan hilang setelah menggunakan antara 3-5 set. Jerawat yang dapat dirawat adalah jerawat batu,jerawat nanah,jerawat yang lama dan baru serta jerawat yang disebabkan faktor hormon dan ketidakseimbangan.

Hilangkan parut jerawat muka

Tuesday, February 9th, 2010

Ramai yang bertanya apakah kombinasi yang berkesan hilangkan parut jerawat muka. Kak Zu berikan beberapa cadangan rawatan yang paling sesuai.

Bagi kulit sensitif - witch hazel + biochemic skin nutrient + set qauifolium

Kulit normal Cream aquifolium + biochemic skin nutrient

Kulit berjerawat dan berparut - biochemic acne scar + set aquifolium atau ambil set 3 in 1 biochemic acne scar + carmino  + marigold.


Tips turun berat badan untuk wanita 40an

Monday, February 8th, 2010

Walaupun garis panduan penurunan berat badan yang tepat adalah sama bagi semua orang, perempuan mempunyai lebih banyak alasan untuk memberi perhatian tentang penurunan berat badan daripada laki-laki. Alasan pertama adalah kerana mereka lebih penting memberikan penampilan mereka dan kedua kerana tubuh mereka harus menahan beberapa perubahan hormon (putus haid, tempoh, kehamilan) sepanjang hidup mereka dan perubahan-perubahan ini mempunyai impak negatif tentang berat badan mereka. Beberapa tips dibawah ini sebagai panduan untuk wanita 40 an.

1. Tetapkan matlamat yang realistik. Perempuan yang berumur lebih daripada 40 seharusnya menyedari bahawa mereka tidak seperti  gadis-gadis muda tapi perempuan dewasa. Ini tidak bermakna bahawa mereka tidak boleh kelihatan menarik. Tetap objektif yang realistik.

2. Buat keputusan berapa berta badan yang ingin diturunkan ini bagi mengelakkan diri daripada tertekan. Apakah yang dimaksudkan dengan berat badan ideal untuk seseorang? Adakah jadual BMI yang menyarankan atau apa yang membuat seseorang merasa baik? Kebenaran ada di tengah. Berat badan yang ideal adalah jumlah yang membuat anda merasa nyaman dengan tubuh anda dan juga itu berada dalam rentangan yang sihat. Ini adalah ideayang baik untuk mengira BMI dan didasarkan pada jumlah dan persepsi anda memutuskan berapa banyak kilo yang anda ingin turunkan

3. Teliti diet anda. Mengikuti diet secara teleiti adalah salah satu peraturan asas penurunan berat badan. Diet yang baik meliputi:

- Makan makanan rendah lemak dan rendah kalori
- Mengelakkan makanan olahan
- Lebih suka makanan yang dibakar dan tinggal jauh daripada makanan yang digoreng.
- Makan  ikan dan daging putih bukannya daging merah
- Minum 6 gelas air sehari
- Makan buah-buahan, sayuran dan produk susu rendah lemak
- Jangan melewatkan sarapan
- Makan makanan yang kecil setiap 3-4 jam
- Makan perlahan dan mengunyah makanan dengan baik
- Elakkan junk food atau minuman bergula yang berlebihan
- Makan makanan  sekurang-kurangnya 3 jam sebelum tidur
- Makan salad tanpa dressing

Bertemu dilain tips pada post akan datang.

carmino cream berkesan unutk rawat jerawat

Friday, February 5th, 2010

Carmino cream mengandungi calendula yang memang terbukti berkesan merawat jerawat dan masalah berkaitan dengan jerawat. Ramai yang sudah berjaya menghapuskan jerawat menggunakan calendula.

Tahukah anda penggunaan carmino cream yang mengandungi calendula dapat menyelamatkan anda daripada mengalami kesan sampingan akibat penggunaan ubat jerawat berasaskan kimia. Penggunaan ubat jerawat berasas kimia bukan sahaja meninggalkan kesan parut tetapi mengakibat kita mendapati jerawat tidak sembuh dan bersifat semantara sahaja.

Carmino cream adalah ubat homepathy dan terkenal diseluruh dunia dan tidak mempunyai kesan sampingan. Bebas bahan kimia 100 %.maklumat lanjut boleh rujuk zuzila.com

Blog Widget by LinkWithin