Tension jerawat dan parut banyak sangat.Jangan bimbang klik sini jika nak lawa
Powered by MaxBlogPress  

 

 

 

 

 

 


Archive for December, 2009

Thanyaporn sudah ada stok

Thursday, December 31st, 2009

thanyaporn1

Salam sejahtera.

Kak Zu nak beritahu ringkas sahaja,thanyaporn produk membesarkan dan menegang payudara yang paling hot sudah ada stok dan boleh buat order di web zuzila.com Pada sesiapa yang nak beli tu,cepat-cepat order sekarang.Takut habis kena tunggu lepas chinese new year pulak.

Produk ini memang hangat hingga bertalu-talu email kak zu terima sejak hari semalam.Jadi Kak zu umumkan kat blog sahaja.Lebih senang dan cepat



Merawat payudara atau buah dada kendur

Tuesday, December 29th, 2009

breast enlargement

Salam sejahtera,

Persoalan diatas sering diajukan diemail pada Kak Zu, ramai yang telah mencuba pelbagai produk tetapi hasilnya kurang memuaskan hati mereka.

Baiklah, setelah mencuba dan mengkaji pelbagai material dan produk dipasaran. Kak Zu telah menjumpai salah satu solusi untuk mereka yang ingin menegangkan payudara atau buah dada. Penggunaan kirim seperti krim mirifica terbukti dapat meransangkan perkembangan sel mamary dan mampu menegang dan mengencangkan buah dada atau payudara yang kendur dan mengeleber.Selain itu ia juga berfungsi untuk membesarkan payudara yang kecil hingga mendapat payudara idaman.

Info lanjut anda boleh dapatkan disini …sila kilik



Perut buncit bagaimana mengatasinya?

Saturday, December 26th, 2009

perut-buncit

Salam sejahtera,

Soalan ini kerap ditanya pada Kak Zu, bagaimana ingin mengatasi perut buncit tidak kira akibat lepas bersalin atau tidak.

Perut buncit ini akibat disebabkan lebihan lepas dan toksid. Oleh itu cara yang berkesan untuk menghilangkan perut buncit adalah menyingkirkan lemak dan toksid ada dalam badan. Jika dua perkara ini tidak disingkirkan usaha anda akan sia-sia sahaja. Anda boleh gunaka R79 danĀ  dan remedi minum seperti gelseminium dan anarcardium.

Meminjam kata eric leong, banyak sudah dicuba,tetapi ini yang terbaik. Ok jika nak info berkenaan produk sila lawat dan klik sini.

Bukan nak mengoda tetapi tergoda!

Sunday, December 20th, 2009

pherolins

Bukan nak mengoda tetapi tergoda! Wah ayat power ini. Apa kaitan ayat power ini dengan post kali ini. Sebenarnya ini adalah satu ayat didalam email yang kak zu terima yang membuat Kak Zu tergelak sendiri didepan komputer.

Pengirim email menceritakan bagaimana setelah menggunakan wangian pemikat sejak dua minggu lepas. Hubbynya asyik menggodanya kebilik kamar sahaja dan akhirnya berlakunya pertarungan yang amat dahsyat seperti malam pertama. 18 SX ni, tapi tidak mengapa,sesekali buat post alam rumahtangga baik juga. Tidaklah orang bosankan. Ramai yang bertanya kak Zu, betul ke pheneromes itu boleh membuat lawan sejenis tergoda.

Jawapan Kak Zu mudah sahaja, daripada segi saintifik ia memang berkesan, tetapi haruslah diingatkan.Kita hidup dalam masayarakat timur yang agak sukar mengungkapkan perkataan sayang,cinta walaupun pada isteri dan suami tercinta. Bukan seperti di Barat yang agak terbuka.

Oleh itu,pendekatan seperti komunikasi,penampilan diri haruslah ada.Jika anda seorang bussines woman,anda haruslah ada ilmu pemikat iaitu daya tarik,penampilan diri dan komunikasi berkesan. Ramai yang beranggapan minyak wangi pemikat seperti mystique,pherolins dan flaming ini bertindak seperti minyak pengasih adalah salah. Anda boleh baca artikel lengkap tentang pheneromes ini disini. Bagaimanakah ia bertindak.

Mengapa ada orang yang mengunakannya berkesan,kerana mereka tahu bagaimanakah fungsi pheneromes dan bagaimanakah memanipulasinya.Oleh itu buka minda anda supaya tafsiran anda dapat dibetulkan.Insyallah jika kita menggunakan dengan hati yang ikhlas kita akan dapat menggoda dan membuat orang tergoda.

Muka berseri-seri dan gebu

Friday, December 18th, 2009

kulit-gebu

Semua wanita ingin muka yang berseri-berseri dan gebu. Muka berseri-seri dan gebu macam bayi baru lahir. Tapi akibat daripada usia yang meningkat muka kita mulai dihinggapi pelbagai masalah seperti jeragat,jerawat,bintik-bintik hitam,parut dan berkedut. Ini adalah lumrah yang perlu kita hadapi.

Ramai daripada wanita menggunakan teknik pengelupasan walaupun kadangkala kosmetik itu menggunakan bahan daripada tumbuhan dan organik. Penggunaaan AHA dalam kosmetik memang boleh membuat kulit kita cerah dan licin. Tapi tahukah anda AHA dalam tempoh dan jangkamasa panjang juga akan menyebabkan berlakunya penipisan kulit dan boleh menyebabkan kanser kulit berlaku.

Di barat dan eropah, banyak daripada negara disana sudah mula melarang penggunaan AHA dalam kosmetik. Mereka mula berubah kepada penggunaan produk kosmetik berasaskan biochemic,homeopathy dan penggunaan bahan-bahan semulajadi. Oleh itu sebagai pengguna kita mestilah bijak dalam memilih penggunaan bahan kecantikan muka dan sebagainya.

Biochemic seperti penggunaan skin nutrient semulajadi ini ,kini mendapat sambutan yang meluas kerana bahan yang digunakan telah diuji 100% selamat daripada bahan-bahan kimia dan penggunaan bahan-bahan yang boleh memudaratkan kulit. Info lanjut anda boleh dapatkan disini

Set Aquifolium berkesan rawat jerawat di muka,badan,parut

Tuesday, December 15th, 2009
aquifolium set
aquifolium set
Salam sejahtera daripada Kak Zu,
Dibawah ini kak zu kongsi 2 testimonial daripada email. Kak zu copy paste sahaja
1. Halimatun - Kota Bharu
Salam kak zu, setelah menggunakan set aquifolium selama sebulan semua jerawat saya hilang. Sudah puas saya guna bermacam-macam produk. Tapi set aquifolium ini yang terbaik bagi saya.Tq kerana panduan dan tips daripada Kak Zu.
2. Elisa - Bayan baru
Asalamualikum Kak Zu, Elisa nak ucap terimakasih pada Kak Zu kerana perkenalkan aquifolium ini 2 bulan yang lepas. Memang berkesan, bulan pertama guna jerawat semua hilang dan yang cuma tinggal parut sahaja. Elisa teruskan pada bulan kedua, dan sekarang ni parut yang tidak teruk dah hilang manakala yang berlubang teruk dah pudar. Kawan-kawan semua tegur muka Elisa dah tiada jerawat dan parut dah kurang. Happy sungguh.Kalau KakZu datang penang call saya. Nak belanja kak zu makan. serius ni…ok jumpa lagi..wasalam
Rasanya cukup sahaja, banyak-banyak nanti, bosan pulak nak baca
Ulasan kak zu, set aquifolium ini memang berkesan. tapi kena guna dalam masa 1 bulan keatas.
Cara terbaik menggunakannya adalah yang drops tu titik terus bawah lidah dalam 20 titik, lakukan 4 kali sehari. Lepas titis bawah liadah dan tunggu berapa ketika 1-2 minit baru minum air suam.
Cream aquifolium ,cream lepas cuci muka dengan sabun merrygold ambil towel suam2 tekap ke muka dalam 5 minit. lepas tu sapu secara putaran ke muka (tempat yg naik jerawat)dan biar semalaman.Bangun pagi baru cuci.
Maklumat lanjut boleh rujuk url dibawah :

http://bit.ly/6PfWGb

Soalan lazim tentang SSQ Set

Monday, December 14th, 2009

ssq1-n-21

Salam sejahtera.

Minggu ini Kak Zu dihujani banyak pertanyaan tentang Set SQQ yang semakin hangat dan popular kerana keberkesanannya membesarkan,menegangkan payudara.

Dibawah ini kak zu akan jawab dan update segala pertanyaan tentang SSQ ini di post ini agak senang untuk buat rujukan

1. Bagaimanakah cara makan Set SSQ?

5-15 titikĀ  ssq1 dicampur dengan 1/2 cawan air suam 3 kali sehari

5-15 titik ssq1 dicampur dengan 1 cawan susu atau soya high calcium 3 kali sehari.

2. Bilakah waktu yang sesuai makan SSQ?

Makan ketika perut kosong. Jika sudah makan,biar 30 minit makan hadam baru makan set ssq

3. Boleh makan set ini serentak?

Boleh, tiada masalah

4. Boleh makan set ini ketika datang bulan?

Boleh,malah SSQ juga berkesan merawat senggugut

5. Adakah set SSQ ini sesuai untuk semua orang?

Ya sesuai, pastikan umur dlm 19 thun keatas

6. Adakah Set SSQ ini selamat?

Ya,selamat kerana produk ini base herba 100%

7. Adakah set SSQ ini mendapat kelulusan KKM?

Persediaan homeopaty tidak perlu KKM kerana tidak tertakluk dibawah akta kawalan racun 1952

8. Adakah set SSQ ini berkesan?

Berkesan jika diambil dengan cara yang betul dan istiqamah

9. Apakah ada pantang?

Pantang pada majornya tiada, cuma elakkan merokok, cafein.jika mahu minum kopi dan teh jarakkan 30 minit selepas ambil SSQ supaya kesan lebih cepat.

10. Berapa lamakah kesan ssq dapat dilihat?

Biasanya dalam masa 2 minggu keatas. Ada yang dalam masa 4 hari sudah dapat. Ini bergantung pada tubuh badan kita menerimannya.Ada yang cepat dan ada yang lambat.

Phytolacca Americana dan R79 kuruskan badan

Thursday, December 10th, 2009

ubat-slim-dan-kurus-berkesan

Salam sejahtera,

Ramai yang meminta Kak Zu ulas tentang phytolacca americana dan R79. Fungsi kedua-dua bahan tersebut adalah sama iaitu menyingkirkan lemak tepu,mengawal nafsu makan berlebihan secara semulajadi.

Phytolaca diadunkan daripada ramuan semulajadi,bukan seperti ubat kurus lain yang bertindak sementara.Pengambilannya akan menyingkirkan lemak dan ditambah dengan R79 yang berfungsi menyingkir lemak tepu,kolesterol dan mengawal tekanan darah.Baik untuk penghidap penyakit darah tinggi dan kolesterol tinggi.

Info lanjut anda boleh dapatkan disini

Tips rawat jerawat

Thursday, December 3rd, 2009

jerawat

Salam sejahtera dan ceria daripada Kak Zu untuk pembaca blog,

Ramai yang bertanya tentang masalah jerawat dimuka dan apakah produk yang sesuai bagi mereka. Kak zu tidak mahu membincangkan masalah yang menyebabkan jerawat. Cuma nak refresh balik bagaimana nak rawat jerawat.

Masalah jerawat batu, kaedah rawatan cadangan yang berkesan adalah menggunakan cream carmino bersama-sama marigold soap. Untuk kesan dalaman,kadangkala carmino sahaja dan sabun marigold hanya merawat masalah jerawat daripada luaran.Anda dicadangkan mengambil biochemic acne scar dan R53 untuk menyeimbangi hormon dan mencuci darah kotor.

Masalah jerawat tumbuh berulang-ulang, kaedah rawatan,ambil R53 atau aquifolium set.

Masalah parut ,bintik hitam,jeragat -kaedah rawatan - carmino dan set aquifolium dan Skin Nutirient Biochemic with nutrient.

Masalah jerawat kronik - Ambil R53 sekurang-kurang 3-5 bulan bersama-sama carmino cream dan marigold soap.Rawatan susulan dengan biochemic skin nutrient.

Masalah jerawat tidak dapat diselesaikan dengan ubat berasakan kimia yang banyak dipasaran kerana ubat tersebut bertujuan memendam dan bukan menyembuhkan. Anda boleh baca artikel lanjut di blog ini. Pesanan produk anda boleh rujuk zuzila.com

Blog Widget by LinkWithin